🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Hangi site yapıyor?
Genelde daha çok Asya ve Çin tarafındaki firmalar yapıyorlar bunu. Emin olmak isterseniz ürünü düşündüğünüz firmaya Mail yoluyla ulaşın ve İngilizce bir şekilde 30 euro altının gümrükten geçmediğini ve alacağınız ürünün faturasını 30 euro altı olacak şekilde gösterebilir misiniz diyerek soru sorduğunuzda yaparız veya yapmayız diye cevap veriyorlar zaten. Yun Express'de gene bazen şans eseri vergi çıkabiliyor eğer ürün PTT'ye düşerse ama genellikle Aras Kargo veya DHL alıyor Yun express gönderilerini.

Genelde daha çok Asya ve Çin tarafındaki firmalar yapıyorlar bunu. Emin olmak isterseniz ürünü düşündüğünüz firmaya Mail yoluyla ulaşın ve İngilizce bir şekilde 30 euro altının gümrükten geçmediğini ve alacağınız ürünün faturasını 30 euro altı olacak şekilde gösterebilir misiniz diyerek soru sorduğunuzda yaparız veya yapmayız diye cevap veriyorlar zaten. Yun Express'de gene bazen şans eseri vergi çıkabiliyor eğer ürün PTT'ye düşerse ama genellikle Aras Kargo veya DHL alıyor Yun express gönderilerini.
Yani yarın öbür gün alırsam aklımda tutarım. Umarım almazlar, zaten seni biliyorum :D

2-3 sene oluyor benim, özel bir mesaj da atmamıştım ama Türkiye'deki gümrüğü biliyorlar, söylenmese de fiyatı düşük gösterip geçirtiyorlardı. Aldığı mp4 çalar öyle gelmişti.
2-3 sene önce zaten sınır zaten düşük değildi okadar. 150 euro hatta daha da üstü olabilir 2-3 sene önce hatırlamıyorum bende. Geçen sene 150 euro'dan 30 Euro'ya düştü.

2-3 sene oluyor benim, özel bir mesaj da atmamıştım ama Türkiye'deki gümrüğü biliyorlar, söylenmese de fiyatı düşük gösterip geçirtiyorlardı. Aldığı mp4 çalar öyle gelmişti.
geçen yaz oldu kanun değişimi. şimdi kargo dahil 30 euro oldu. sipariş vermeyelim diye.

Fiziksel tuşların nintendo gibi olmasını dert etmiyosan KK3 Pro daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği doğru. Firmaya mail atıyosun sipariş numaran ile beraber. Yun ekspress ile gönderip 30 dolar altı gösteriyorlar ürünü sorunsuz vergi çıkmadan geçiyor. Her firmada bu olmuyor ama olan firmalar da var.

Adamlar Darmoshark M3 4K satmadı hiç. Sen Wraith ile karıştırıyor olabilirsin.
Hop birader kk3 pro önermeni önermem. Yüksek gecikme sorunu var.

Hop birader kk3 pro önermeni önermem. Yüksek gecikme sorunu var.
2 Tane KK3 max kullandım gecikme sorunu görmedim. KK3 alanlar da var bildiğim gecikme sorunları yok.

Gecikme sorunu yaşayanlar muhtemelen ortamlarından kaynaklı bir durum vardır. Hiçbir incelemecide gecikme yok 2 tane ürün kullandım ve başka kullananlar gördüm onlarda da gecilkme yoktu.

2 Tane KK3 max kullandım gecikme sorunu görmedim. KK3 alanlar da var bildiğim gecikme sorunları yok.

Gecikme sorunu yaşayanlar muhtemelen ortamlarından kaynaklı bir durum vardır. Hiçbir incelemecide gecikme yok 2 tane ürün kullandım ve başka kullananlar gördüm onlarda da gecilkme yoktu.
kk3 pro kullandım gecikmesi fazla ayrıca dongle ı kasanın arkasına taktığımda lag oluşuyordu. Kasa masa üstünde 60cm uzaklıktan kullanıyordum.

kk3 pro kullandım gecikmesi fazla ayrıca dongle ı kasanın arkasına taktığımda lag oluşuyordu. Kasa masa üstünde 60cm uzaklıktan kullanıyordum.

Tamam kasanın arkasına taktığın port kaynaklı olabilir. 2.0 portuna taktıysan belki. Onu geçtim kenarda modem varsa olabilir.

1750871926458.webp

Gamepadla'nın kendi testi.

Xbox için uyumlu mu? Hall effect bulunan Xbox ile kablosuz bağlantı kurabilen Gamepad bulamadım ya

Geri