en son ne getirtin?getirtiyozki 15 dolar göstertip farketmiyo
en son ne getirtin?getirtiyozki 15 dolar göstertip farketmiyo
gümrük görevlisi misiniz acaba?en son ne getirtin?
Fiziksel tuşların nintendo gibi olmasını dert etmiyosan KK3 Pro daha iyi.Bu gamepadler hakkında bilgili biri yardımcı olabilir mi acaba Gulikit kk3 Pro mu Easysmx X10 mu?
Arkadaşın dediği doğru. Firmaya mail atıyosun sipariş numaran ile beraber. Yun ekspress ile gönderip 30 dolar altı gösteriyorlar ürünü sorunsuz vergi çıkmadan geçiyor. Her firmada bu olmuyor ama olan firmalar da var.en son ne getirtin?
Adamlar Darmoshark M3 4K satmadı hiç. Sen Wraith ile karıştırıyor olabilirsin.kargo süreci sorunsuzda garanti süreci sorunlu darmoshark m3 4k mouse almuıştım scrollu bozuldu kaç kere garanti için yazdım video istediler attım inceleyip donucez diyolar donmuyolar mousenin garantisi bitti bitene kadar oyaladılar kaç kere yazmama ragmen
valla en son epomaker men son ne getirtin?
eskiden satıyorlardı öylesine kötülemek için söylemiyorum garanti konusunda olumsuz bir süreç yaşadım telefonlara bakmıyolar zaten maildede kafalarına göre baksalarda ilgilenmiyolarFiziksel tuşların nintendo gibi olmasını dert etmiyosan KK3 Pro daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşın dediği doğru. Firmaya mail atıyosun sipariş numaran ile beraber. Yun ekspress ile gönderip 30 dolar altı gösteriyorlar ürünü sorunsuz vergi çıkmadan geçiyor. Her firmada bu olmuyor ama olan firmalar da var.
Adamlar Darmoshark M3 4K satmadı hiç. Sen Wraith ile karıştırıyor olabilirsin.
Yalan yok ben daha önce hiç sattıklarını görmemiştimeskiden satıyorlardı öylesine kötülemek için söylemiyorum garanti konusunda olumsuz bir süreç yaşadım telefonlara bakmıyolar zaten maildede kafalarına göre baksalarda ilgilenmiyolar Alıntıyı görüntüle
Öyle hocam zaten biz ürün çok ucuz firmada da sorunlu ürün çıkma ihtimali düşük diye öneriyoruz. Yoksa connectgame ilgilenmiyor evet.eskiden satıyorlardı öylesine kötülemek için söylemiyorum garanti konusunda olumsuz bir süreç yaşadım telefonlara bakmıyolar zaten maildede kafalarına göre baksalarda ilgilenmiyolar
Hocam connect game size x10 gamepadi jelatinli sıfır kapalı kutu olarak mı gönderdi yoksa jelatinsiz mi ?Yalan yok ben daha önce hiç sattıklarını görmemiştim
Öyle hocam zaten biz ürün çok ucuz firmada da sorunlu ürün çıkma ihtimali düşük diye öneriyoruz. Yoksa connectgame ilgilenmiyor evet.
Jelatinli kapalı kutu gönderdi.Hocam connect game size x10 gamepadi jelatinli sıfır kapalı kutu olarak mı gönderdi yoksa jelatinsiz mi ?
x10 bunlardan daha mı iyi ?O başka. Temu'da X15 ve X20 satışı oldu. X15 giriş seviye ürün zaten X10 ile kıyaslanamaz. X20 ise daha çok özellik barındırıyor ama malzeme kalitesi olarak X10 kadar iyi değil.
X20 ve X10 rekabet eder. X20 daha fazla özellik sunuyo ama eline aldığında X10 daha kaliteli hissettiriyor.x10 bunlardan daha mı iyi ?
X20 nin malzemesi X10 dan çok daha iyi bu aradaO başka. Temu'da X15 ve X20 satışı oldu. X15 giriş seviye ürün zaten X10 ile kıyaslanamaz. X20 ise daha çok özellik barındırıyor ama malzeme kalitesi olarak X10 kadar iyi değil.
Elimde ikiside var hocam. X10 kesinlikle elde daha premium hissiyat bırakıyor.X20 nin malzemesi X10 dan çok daha iyi bu arada
Bugün x10 ile K20 yi karşılaştırdım. X10 u aldığım fiyattan 1 hafta sonra satacağım. Eskiden kaliteli güzel geliyordu elden fazla gamepad geçince eskisi gibi gelmedi.
Hangi site yapıyor?Fiziksel tuşların nintendo gibi olmasını dert etmiyosan KK3 Pro daha iyi.
Arkadaşın dediği doğru. Firmaya mail atıyosun sipariş numaran ile beraber. Yun ekspress ile gönderip 30 dolar altı gösteriyorlar ürünü sorunsuz vergi çıkmadan geçiyor. Her firmada bu olmuyor ama olan firmalar da var.
Adamlar Darmoshark M3 4K satmadı hiç. Sen Wraith ile karıştırıyor olabilirsin.