🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

1750810522944.webp
1750810463608.webp

1750810580456.webp

Ürünün kendisi + Analog testi + Gecikme testi de burada isteyen karar verebilir. Ürün ana sayfadaki ile birebir gözükmeyebilir. İçinden değiştirilebilir kapaklar çıkıyor onunla beraber gamepadi siyah veya beyaz olarak kullanabiliyorsunuz.

Ekler

• 1750810448712.webp
    1750810448712.webp
    9.5 KB · Hit: 16
Hocam nasıl 9.nesilden geçeyimmi?
9. nesilden kötü hiçbir yanı yok. Hall Effect analoğu var + Kablosuz alıcısı var ki 4ms gecikme süresi veriyor ortalama yani daha ne olsun. Deadzone yok. Her türlü yedek olarak dursun diye bile alınır ama bunu aldıktan sonra Xbox 9. nesil kullanır mısınız pek sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjlı olması da ayrı.

9. nesilden kötü hiçbir yanı yok. Hall Effect analoğu var + Kablosuz alıcısı var ki 4ms gecikme süresi veriyor ortalama yani daha ne olsun. Deadzone yok. Her türlü yedek olarak dursun diye bile alınır ama bunu aldıktan sonra Xbox 9. nesil kullanır mısınız pek sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjlı olması da ayrı.
Hocam alayım satarım 9.nesili belki belki de durur

Xbox 9.nesil ihtiyacı olan var mı?özelden konuşabiliriz😂

Daha önce connectgameden bir ürün aldınız mı? Ortalama kaç günde geliyor bilginiz var mı?
kargo süreci sorunsuzda garanti süreci sorunlu darmoshark m3 4k mouse almuıştım scrollu bozuldu kaç kere garanti için yazdım video istediler attım inceleyip donucez diyolar donmuyolar mousenin garantisi bitti bitene kadar oyaladılar kaç kere yazmama ragmen

Hall effect - Kablosuz - Mekanik tuş takımlı. Wraith'de muadil denebilecek ürünler 1700-1800TL bu biraz daha ucuz tercih edilebilir. Easysmx kalite kontrol olarak genellikle sorunsuz ürünleri ile biliniyor.

Hocam birden fazla parolapara veya iyzico açabiliyor muyuz?

Bu gamepadler hakkında bilgili biri yardımcı olabilir mi acaba Gulikit kk3 Pro mu Easysmx X10 mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,620
Üyeler
183,314
Son üye
aliseny
Geri