🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Valla bende de bundan var 1 yıla yakın oldu kullanıyorum hala. Konuda ki gamepadi almak mantıklı diyorsanız alıcam şimdi.
Alabilirsin ben zamanında almak istediğim bir üründü ama bu yurt dışı değişimleri falan derken çok pahalı diye vazgeçmiştim. Şimdi eski fiyatına indirim yapmışlar. Sipariş geçtim bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin ben zamanında almak istediğim bir üründü ama bu yurt dışı değişimleri falan derken çok pahalı diye vazgeçmiştim. Şimdi eski fiyatına indirim yapmışlar. Sipariş geçtim bende.
Daha önce connectgameden bir ürün aldınız mı? Ortalama kaç günde geliyor bilginiz var mı?

Daha önce connectgameden bir ürün aldınız mı? Ortalama kaç günde geliyor bilginiz var mı?
Daha önce Dareu A950 pro'nun magnezyum versiyonu satıldığında almıştım standart kargo ile geldi. Yurtiçi olması lazım. 1 gün sonra kargoya vermişlerdi gerisi zaten kargo şirketinin ne kadar hızlı getireceği.

Sanırım kablosuz 1000hz yoklama hızı yok. Sitesinde de bu konuda pek bilgi yok.

Sanırım kablosuz 1000hz yoklama hızı yok. Sitesinde de bu konuda pek bilgi yok.
Kablosuz olarak 1000Hz yoklama hızı yok. Bana kalırsa gerek de yok. 250HZ dediğimiz olay ortalama 4ms gecikme sunuyor ki bu gamepad ile oynanabilecek oyunlar için fazlasıyla yeterli bir değer.

arkadaşlar bu gamepad içerisinden usb alıcısı çıkıyor mu? yoksa bilgisayar için sadece bluetooth bağlantısı mı gerekli bazılarının içinden kendi usb aparatıo çıkıyor mesela direk o şekilde bağlanıyor bunda da öyle bir şey var mı?

arkadaşlar bu gamepad içerisinden usb alıcısı çıkıyor mu? yoksa bilgisayar için sadece bluetooth bağlantısı mı gerekli bazılarının içinden kendi usb aparatıo çıkıyor mesela direk o şekilde bağlanıyor bunda da öyle bir şey var mı?
Kendi kablosuz alıcısı kutudan çıkıyor. Ekstra telefona bağlamak istersen Bluetooth da mevcut.

Analoglarının biraz sert olduğunu söylüyorlar. Spor, yarış oyunları için pek sorun yaratmaz da shooter oyunlarında rahatsız edebilir.

Dediğim gibi EasySmx kalite kontrol bakımından iyi bir firma. Ürünlerinin hiçbir kroniği yok ve alıp da bozuk ürüne denk geldim diyen adama da rastlamadım şimdiye kadar. Ekstra 300-400TL fazla vermek istemeyen veya mekanik tuş takımı nasıl oluyormuş denemek isteyen alabilir.
Ben denk geldim 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,878
Üyeler
183,355
Son üye
prometheus34
Geri