🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Reaksiyon skoru
103
Hall effect - Kablosuz - Mekanik tuş takımlı. Wraith'de muadil denebilecek ürünler 1700-1800TL bu biraz daha ucuz tercih edilebilir. Easysmx kalite kontrol olarak genellikle sorunsuz ürünleri ile biliniyor.

Ürün güzelde connectgame müşteri memnuniyetinden şikayetçi olan çok kişi var, pek sattıkları malın arkasında durmuyorlar

pek değil direkt hiç arkasında durmuyor
Evet çok şikayet var forumlarda felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orası evet ürün güzel sorunsuz geldiği zaman dert edecek bir şey de olmayacak öyle kolay bozulacak bi ürün de değil membran olmadığı için tercih edilebilir bana kalırsa.

Evet daha iyi.
Ürün zaten kötü değil de biraz risk almak gerekli sadece connectgameden alınacaksa

Evet çok şikayet var forumlarda felan

Ürün zaten kötü değil de biraz risk almak gerekli sadece connectgameden alınacaksa
Dediğim gibi EasySmx kalite kontrol bakımından iyi bir firma. Ürünlerinin hiçbir kroniği yok ve alıp da bozuk ürüne denk geldim diyen adama da rastlamadım şimdiye kadar. Ekstra 300-400TL fazla vermek istemeyen veya mekanik tuş takımı nasıl oluyormuş denemek isteyen alabilir.

Dediğim gibi EasySmx kalite kontrol bakımından iyi bir firma. Ürünlerinin hiçbir kroniği yok ve alıp da bozuk ürüne denk geldim diyen adama da rastlamadım şimdiye kadar. Ekstra 300-400TL fazla vermek istemeyen veya mekanik tuş takımı nasıl oluyormuş denemek isteyen alabilir.
Bende 2 senedir çakma DS4 kullanıyorum daha bozulmadı şanslıymışım galiba :D
1750583733601.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Valla bende de bundan var 1 yıla yakın oldu kullanıyorum hala. Konuda ki gamepadi almak mantıklı diyorsanız alıcam şimdi.
Valla ben çok hakim değilim gamepad konularına ama, benim bildiğim cihaz xbox kolu için çok güzel

Baya büyük şans genelde 2-3 ay sonra elinizde kalır bu tarz ürünler.
Fazla kullanmıyorum ondan mı acaba, haftada 2-3 kez kullanıyorum

Geri