Xbox'ta çalışmaz malesef. PC uyumlu.Xboxla uyumlu mu
bir arkadaş çakma ps3 orjinalinden çok daha uzun süre kullanmıştı. ps kolları normalde dayanıksız, çakması dayanıksız olması koymaz şahsen.Baya büyük şans genelde 2-3 ay sonra elinizde kalır bu tarz ürünler.
gamesir zaten bu firmadan daha köklü ve daha kaliteli. Şayet maddi gücüm olsaydı x10 alıp denemek isterdim.ya şu easysmx ten ne anliyorsunuz anlamiyim x15 var bende rezalet otesi malzeme kalitesi f710 dan kotu
gamesirnova lite 5 e katlar
yani x15 var kötü x10 mekanik diye bende merak ediyorum aslındabir arkadaş çakma ps3 orjinalinden çok daha uzun süre kullanmıştı. ps kolları normalde dayanıksız, çakması dayanıksız olması koymaz şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gamesir zaten bu firmadan daha köklü ve daha kaliteli. Şayet maddi gücüm olsaydı x10 alıp denemek isterdim.
yani x15 var kötü x10 mekanik diye bende merak ediyorum aslında
nasıl yasakladılar ben sokabiliyorum ?yurtdışını yasakladılar dolaylı yoldan aslında bu fiyata alınabilir. Lenovo oyun kollarını da merak ediyorum şayet. Gerçekten her yerde karşıma çıkıyor yemek reklamları gibi.
Xbox 9. nesilden daha iyi evet.alınır mı xboxdan iyi mi?
süresi var mı?
X10 daha iyidir hocamİmkanınız varsa biraz daha para ekleyip 8bitdo ultimate 2C almanızı öneririm.
Hocam süresi var mı?Xbox 9. nesilden daha iyi evet.
Hiç bilmiyorum gerçekten. Siz en yakın sürede alın eğer düşünüyosanız.X10 daha iyidir hocam
Hocam süresi var mı?