Puma ayakkabı altındaki kuponla 919 TL. Beden çeşitli ama çabuk tükenir ihtiyacı olan kaçırmasın. Ben geçen sene daha pahalıya almıştım bunu 

Belki tükenmiştir başka mağaza satıyordur hocamLan tam istediğim ayakkabı ama 41 numarası indirimde değil böyle saçma iş mi olur?
Belki tükenmiştir başka mağaza satıyordur hocam![]()
Kart bilgilerini girerken fiyat 1700 oldu yinePuma ayakkabı altındaki kuponla 919 TL. Beden çeşitli ama çabuk tükenir ihtiyacı olan kaçırmasın. Ben geçen sene daha pahalıya almıştım bunu
Alıntıyı görüntüle
Telegram gruplarına düşüyorsa, fazla dayanmıyor hocam indirimler, geçenlerde adidas ayakkabı çok güzel fiyata inmişti, ama dediğim gibi gruplar paylaştığı için sömürdüler dakikalar içerisindeVay arkadaşlar yorumları görünce şok oluyorum. Adamlar resmen reklam yapmak için anlık indirime sokup çıkarıyor anlaşılan. Ne ara bitti.
bu kadar hızlı indirimin stokla bitmesine sistem bile yetişemez, arada error falan verir bi anda kapanmazTelegram gruplarına düşüyorsa, fazla dayanmıyor hocam indirimler, geçenlerde adidas ayakkabı çok güzel fiyata inmişti, ama dediğim gibi gruplar paylaştığı için sömürdüler dakikalar içerisinde