xenk2626 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 4,571 Dahası Reaksiyon skoru 1,020 İsim Kadir Efe Ulusoy Dün, 23:23 #1 Pcyi yeniden başlatıyorum-açıyorum ethernet yanıp sönüyor sonra internet gidiyor aradan 5dk geçiyor ethernet durduk yere geliyor sorun nedir?
Pcyi yeniden başlatıyorum-açıyorum ethernet yanıp sönüyor sonra internet gidiyor aradan 5dk geçiyor ethernet durduk yere geliyor sorun nedir?
E EnEES4113 80+ Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Enes Dün, 23:26 #2 xenk2626 yazmış: Pcyi yeniden başlatıyorum-açıyorum ethernet yanıp sönüyor sonra internet gidiyor aradan 5dk geçiyor ethernet durduk yere geliyor sorun nedir? Devamı için tıklayın... Aynı şeymi bilmiyorum ama internet oldugu halde pcye gelmiyordu anakart driverını indirip ethernet driverını güncellemiştim düzelmişti bende
xenk2626 yazmış: Pcyi yeniden başlatıyorum-açıyorum ethernet yanıp sönüyor sonra internet gidiyor aradan 5dk geçiyor ethernet durduk yere geliyor sorun nedir? Devamı için tıklayın... Aynı şeymi bilmiyorum ama internet oldugu halde pcye gelmiyordu anakart driverını indirip ethernet driverını güncellemiştim düzelmişti bende