Neler Yeni

2-3k arası gamepad önerisi

Ksmbrrys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kasım Ebrar Aysu
Bütçe
3000
Selam iyi günler herkese, Bütçem 2-3k arası max 3200 gibi zorlarım. Uzun ömürlü mümkünse kablosuz bir gampad aryorum. Pc de oynuyorum. Fps oynamıyorum. 8bitdo 2c ultimate / xbox güzel gözüküyor. Bilgili olmadığım bir konu g5 diye bir konsolun iyi olduğunu söyleyenlerde var. Tipi biraz kötü de olsa düşünülebilir gibi.

Ksmbrrys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kasım Ebrar Aysu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Reşit Akalın
Bazı özellikleri kullanamazsın. Adaptive trigger gibi. Yoksa iyi. Eskiye göre daha iyi

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Reşit Akalın
8bitdo, msi gc30. Bildiklerim bu. Wraith sitesinden bakabilirsin

Ksmbrrys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kasım Ebrar Aysu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Machenike g5 pro max SE, easysmx x10, fantech eos pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lütfen önermeyin bunu artık forumda, fiyatına değmez cidden
fantech bulamıyorum satışşta, g5 tipi kötü be hocam easysmx10 hakkında da sanki hall effect için kötü yorumlar vardı. 8bitdo 2c ultimate hakkında ve dediklerim hakkında genel bi konuşursan sevinirim. Birde xbox almaya deymez mi ?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
fantech bulamıyorum satışşta, g5 tipi kötü be hocam easysmx10 hakkında da sanki hall effect için kötü yorumlar vardı. 8bitdo 2c ultimate hakkında ve dediklerim hakkında genel bi konuşursan sevinirim. Birde xbox almaya deymez mi ?
Easy hakkında kötü yorum duymadım ben, hall effect olması daha iyi bir şey kolda. 8bitdo 2c güzeldir fiyatına değer bir kol. Xbox alnaya değmez easysmx x10u geç 8bitdo 2c, gamesir nova lite bile daha iyi kendisinden teknolojiden yoksun bir kol kendisi. İsterseniz aliexpressten pxn p5 de bakabilirsiniz güzel koldur

Ksmbrrys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kasım Ebrar Aysu
Easy hakkında kötü yorum duymadım ben, hall effect olması daha iyi bir şey kolda. 8bitdo 2c güzeldir fiyatına değer bir kol. Xbox alnaya değmez easysmx x10u geç 8bitdo 2c, gamesir nova lite bile daha iyi kendisinden teknolojiden yoksun bir kol kendisi. İsterseniz aliexpressten pxn p5 de bakabilirsiniz güzel koldur
Anladım hocam, galiba satıcısına laf edilmişti easy çok şaşalı cafcaflı olmayan başka bir kolu var mı ? Birde türkiye içi almayı düşünüyorum.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Anladım hocam, galiba satıcısına laf edilmişti easy çok şaşalı cafcaflı olmayan başka bir kolu var mı ? Birde türkiye içi almayı düşünüyorum.
Evet malesef türkiye distribütörü çok iyi değil. Bu aralıktaki çoğu kol malesef biraz daha şekilli durması için yapılmış.
Buna bakabilirsiniz.

fr1stt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ata
Mesaj otomatik birleştirildi:

alabileceğinin en iyisi bence bu fiyat aralığında, play edition vardı da stok bitmiş 3.5k falandı oda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,127
Üyeler
170,122
Son üye
musa3333
Top Bottom