Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AMD R5 5500 - RTX 4060 - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM 14112TL

Aydi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Aydın İgal Gezer
Vatan bu sistemi 16 17k dan da satardı heleki dolar böyle uçtuğu zamanda 14k ya satması cidden iyi şans. Benim düşüncem iptal gelir (umarım gelmez)
Sipariş onayı başlığı altında mail geldi bana, iptal çekeceklerini sanmıyorum ama ticari amacın suyunu çıkartmak isteyip 1den fazla satın alanlara iptal çekerler düşüncesindeyim.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
hasan avcı
Çok iyiymiş hem asus kart hem 3 fanlı üstelikte bu fiyat.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kardeş sanal kart oluşturdum zaten 2 gün önce. Ekran kartı alışverişimi öyle yapmak istedim ama hiçbir sitede kabul edilmiyor. Banka onaylamadı. Ama ufak tefek 300 500 2000 tl gibi alışverişleri onaylamıştı.
hmm belki bankadan bankaya farklıdır ben ziraat kartla alabilmiştim

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,771
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,771
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Nasıl değil b550 anakart var Ramide 3600 mhz gskill yaptım ssd crucial genelde mld felan kullanirlar hazır sistemlerde ona göre iyi kasa psuda msi
Anakartın faz yapısı kötü çok giriş seviyesi b550 diye iyi olması mı lazım b450 den farkı yok ram lexar daha iyiydi onu alsaydınız gskill den çok daha kaliteli kasa Psu için pek bişey demiyorum ufak kompak kasa Psu her ne kadar eski model olsa da bu bütçe de gider sisteme genel olarak bakarsak 14k ya bedava ben parça bazlı yorum yaptım genel olarak tabii ki fiyatı mükemmel

r4NG3r

80+ Silver
Anakartın faz yapısı kötü çok giriş seviyesi b550 diye iyi olması mı lazım b450 den farkı yok ram lexar daha iyiydi onu alsaydınız gskill den çok daha kaliteli kasa Psu için pek bişey demiyorum ufak kompak kasa Psu her ne kadar eski model olsa da bu bütçe de gider sisteme genel olarak bakarsak 14k ya bedava ben parça bazlı yorum yaptım genel olarak tabii ki fiyatı mükemmel
Para etmez denecek kadar kötü değil yoksa giriş seviyesi b550 olduğunu herkes biliyor 14klık sistemde neyin faz seviyesine bakıcaz bunu alan adam max 5600 takar pci 4 desteklesin yeter

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Volkan
Güzel fiyatmış alınabilirdi görsem bir tane alırdım

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,771
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Para etmez denecek kadar kötü değil yoksa giriş seviyesi b550 olduğunu herkes biliyor 14klık sistemde neyin faz seviyesine bakıcaz bunu alan adam max 5600 takar pci 4 desteklesin yeter
B550 diye iyi demeyin diyorum iyi değil bunu da herkes biliyor dostum zaten 14 bin paramı al geç işte 😅

r4NG3r

80+ Silver
B550 diye iyi demeyin diyorum iyi değil bunu da herkes biliyor dostum zaten 14 bin paramı al geç işte 😅
Ben satacağim için etiketine bakıyorum b550 diye ilana koyduğum zaman b450den daha pahaliya satacağim benim için gerisi önemli değil gskill alma sebebimde o zaten bilmeyen adama lexardan daha kolay satarım

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,771
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben satacağim için etiketine bakıyorum b550 diye ilana koyduğum zaman b450den daha pahaliya satacağim benim için gerisi önemli değil gskill alma sebebimde o zaten bilmeyen adama lexardan daha kolay satarım
Peki

Top Bottom