Neler Yeni

Çözüldü✓ DONANIM ARŞİVİNİN DÜNKÜ VİDEOSUNDAN SONRA ANİDEN YÜKSELEN ANAKART FİYATLARI

Araschanw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aras yeğin
Öncelikle bir öğrenci olarak bu duruma sakin kalamıyor ve sinirinin bozulduğunu belirtmek istiyorum. 2.Eldeki anakart fiyatlarının saçmalıkları yetmezmiş gibi bu zincir yerdeki satıcıların stokları olmasına RAĞMEN aniden fiyatları yükseltmesinden iki kâr edeceğim diye yaptıkları saçmalıklardan bıktım mesela bir anakart dün gece 2098₺ den 2412₺ çıkarıldı ve 'BAHAR İNDİRİMLERİ' olmasına rağmen bu durumdan çoğu satıcıdan aşırı şikayetçi olduğumu belirtmek isterim. Çünkü bıktım bu satıcılardan

Ekler

• Screenshot_20250319-171021_Amazon Shopping.png
    Screenshot_20250319-171021_Amazon Shopping.png
    62.7 KB · Hit: 86

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Volkan
Öncelikle bir öğrenci olarak bu duruma sakin kalamıyor ve sinirinin bozulduğunu belirtmek istiyorum. 2.Eldeki anakart fiyatlarının saçmalıkları yetmezmiş gibi bu zincir yerdeki satıcıların stokları olmasına RAĞMEN aniden fiyatları yükseltmesinden iki kâr edeceğim diye yaptıkları saçmalıklardan bıktım mesela bir anakart dün gece 2098₺ den 2412₺ çıkarıldı ve 'BAHAR İNDİRİMLERİ' olmasına rağmen bu durumdan çoğu satıcıdan aşırı şikayetçi olduğumu belirtmek isterim. Çünkü bıktım bu satıcılardan
Burası türkiye o an fiyat uygunsa aldın aldın sonra zor alırsın

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren
bu ülkeye iyilik yaramıyor gerçekten. Adam ciddi ciddi 6000tl'ye sistem topladı. Bunun üzerine daha da zam gelmesi gerçekten saçmalık. Söylenecek çok söz var fakat bazen sessiz kalmak gerekiyor...

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Mehmetcan
Hocam bence video ile alakalı değil bu sabah dolar 36.60'dan bir anda 41TL oldu her şeye zaman geldi tüm PC parçalarına zam geldi

Araschanw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aras yeğin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu duruma sessiz kalamayacağım bütçem kısıtlı zar zor bilgisayar toplamaya çalışıyorum

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
A
Acaba durumun doların bir anda fırlamasıyla alakası olabilir mi ?

Bu arada arkadaşlar firmaların anlaşmalarından haberdar değiliz, örneğin ekran kartı üreticileri / distribütörleri hem vadeli hem de döviz cinsinden anlaşabilir. Yani satıcıya, 5 ay sonra bana 50k dolar öde diyebilir bu yüzden fiyat değişiklikleriyle ilgili tam bilgi sahibi olmadan suçlama yapmak doğru gelmiyor bana

Araschanw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aras yeğin
Hocam bence video ile alakalı değil bu sabah dolar 36.60'dan bir anda 41TL oldu her şeye zaman geldi tüm PC parçalarına zam geldi
Sanmıyorum çoğu parçaya gelmedi indirimden sonra getirebilirler

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
A
Bu duruma sessiz kalamayacağım bütçem kısıtlı zar zor bilgisayar toplamaya çalışıyorum
Seni çok iyi anlıyorum ama yaşadığımız ülkenin gerçekleri bu maalesef. Tam ir şey için para biriktiriyorsun sona yaklaşıyorsun bir anda zam geliyor ve hedef uzaklaşıyor. Bununla ilgili olarak biriktirdiğin paranı döviz olarak tutup en azından biraz da olsa kendini güvenceye alabilirsin.

Araschanw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aras yeğin
Acaba durumun doların bir anda fırlamasıyla alakası olabilir mi ?

Bu arada arkadaşlar firmaların anlaşmalarından haberdar değiliz, örneğin ekran kartı üreticileri / distribütörleri hem vadeli hem de döviz cinsinden anlaşabilir. Yani satıcıya, 5 ay sonra bana 50k dolar öde diyebilir bu yüzden fiyat değişiklikleriyle ilgili tam bilgi sahibi olmadan suçlama yapmak doğru gelmiyor bana
Yinede diğer anakartların fiyatlarında bir değişiklik henüz yok

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren
Ya gerçekten şaka falan olması lazım adını vermeyeceğim bir sitede a520m anakart 2500-2600 civarlarında iken 3200 lira olmuş :ROFLMAO:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
Sanmıyorum çoğu parçaya gelmedi indirimden sonra getirebilirler
geldi bu arada. baktığım kulaklıkların hepsinin fiyatı fırlamış. Sistem bakan arkadaşım vardı, hepsi otomatik güncellenmiş üzerine 5-10k eklenmiş.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
A
Yinede diğer anakartların fiyatlarında bir değişiklik henüz yok
Videoyu izlemedim, hangi ürünleri önerdi hangi ürünler zamlandı birebir bilmiyorum ama üretim olarak eski ürünler genelde çok önceden satın alınmış ve bir süre sonra parası ödenmiş ürünler olduğundan fiyatları pek değişmez ancak yeni seri ürünlerin ödeme vadeleri henüz gelmediyse ya da bir sonraki stok için çok yüksek tutar olacaksa zamlanması oldukça normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,972
Üyeler
170,287
Son üye
batıkan27
Top Bottom