hocam fps tarzı oyunlar oynuyorsanız şahsen cloud 3 wireless kullanıyorum memnunum klavye olarak blackwidow v3 tkl kullanıyorum ondan da memnunum fakat sesli bir klavye ve bu fiyata daha iyi modeller var ben ikinci el almıştım zaten mouse olarak yıllardır aynı mousu kullanıyorum o yüzden bir şey önermeyeceğim çok daha iyileri vardırArkadaşlar Merhaba Kulaklık Alıcamda Daha Doğrusu Kulaklık Klavye Mouse Alıcam Kulaklık Araştırması yaptığımda Blackshark en iyisi sanırım önerilerinizi alabilirmiyim Klavye Mouse ta sunarsanız sevinirim
ben fıyatını hakettıgını dusunmuyorum kablosuz dusunmessen cok daha ıyı kulaklıklar var kablolu kısmındaArkadaşlar Merhaba Kulaklık Alıcamda Daha Doğrusu Kulaklık Klavye Mouse Alıcam Kulaklık Araştırması yaptığımda Blackshark en iyisi sanırım önerilerinizi alabilirmiyim Klavye Mouse ta sunarsanız sevinirim
Aktif olarak kullanıyorum aşağıda ki linkteki cihazı 1 aydan beri, sanırım 10k fiyatlarındaydı amazon ve vatana stoklar gelmiş ben kulaklığımdan memnunum, dip ses olayını hissetmedim, cs gibi oyunlarda iyi ses kasıyorum. Müzik için yazılımından güzel bir ayar çekince süper oluyor ben eq ayarı yaparak müzik kalitesini bir nevi daha da güzelleştirdim bass olsun ses kalitesi olsun. Mikrofonu zaten söylemeye gerek yok dünyada bilinen kalitede.Arkadaşlar Merhaba Kulaklık Alıcamda Daha Doğrusu Kulaklık Klavye Mouse Alıcam Kulaklık Araştırması yaptığımda Blackshark en iyisi sanırım önerilerinizi alabilirmiyim Klavye Mouse ta sunarsanız sevinirim
6.000 TL'ye çok daha iyileri var. Hs80, Cloud 3 wireless, nova 7p...Arkadaşlar Merhaba Kulaklık Alıcamda Daha Doğrusu Kulaklık Klavye Mouse Alıcam Kulaklık Araştırması yaptığımda Blackshark en iyisi sanırım önerilerinizi alabilirmiyim Klavye Mouse ta sunarsanız sevinirim
Kalitesi Hakkında ne diyosun plastik kırılıyo vs diyolarAktif olarak kullanıyorum aşağıda ki linkteki cihazı 1 aydan beri, sanırım 10k fiyatlarındaydı amazon ve vatana stoklar gelmiş ben kulaklığımdan memnunum, dip ses olayını hissetmedim, cs gibi oyunlarda iyi ses kasıyorum. Müzik için yazılımından güzel bir ayar çekince süper oluyor ben eq ayarı yaparak müzik kalitesini bir nevi daha da güzelleştirdim bass olsun ses kalitesi olsun. Mikrofonu zaten söylemeye gerek yok dünyada bilinen kalitede.
Güncel Şartlarda Fps Tarzı Oyunlar İçin Önersen Ne önerirdin Klavye Mousehocam fps tarzı oyunlar oynuyorsanız şahsen cloud 3 wireless kullanıyorum memnunum klavye olarak blackwidow v3 tkl kullanıyorum ondan da memnunum fakat sesli bir klavye ve bu fiyata daha iyi modeller var ben ikinci el almıştım zaten mouse olarak yıllardır aynı mousu kullanıyorum o yüzden bir şey önermeyeceğim çok daha iyileri vardır
Mesela Hangisiben fıyatını hakettıgını dusunmuyorum kablosuz dusunmessen cok daha ıyı kulaklıklar var kablolu kısmında
Yanlarındaki parçalar evet hassas gibiler dikkatli kullanmak lazım kırılabilir gibi, zaten wireless olduğu için düşürme gibi bir durumun olmaz, ama kolayda kırılacağını zannetmiyorum şans işi olmadı garanti yardımcı oluyor diyenlerde var şimdilik bir sıkıntı yaşamadım dikkatli kullanıyorum. Öneririm ben ama farklı tercihleri de bir gözden geçirebilirsin.Kalitesi Hakkında ne diyosun plastik kırılıyo vs diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncel Şartlarda Fps Tarzı Oyunlar İçin Önersen Ne önerirdin Klavye Mouse
hocam klavye olarak çok emin değilim ama maus kesinlikle wraith in modelleri bütçe varsa superlight 2 olabilir logiteç tarafındaKalitesi Hakkında ne diyosun plastik kırılıyo vs diyolar
Güncel Şartlarda Fps Tarzı Oyunlar İçin Önersen Ne önerirdin Klavye Mouse
Mesela Hangisi
klavye olarakta premium bir sistemse akko nun modelleri çok yakışacaktırhocam klavye olarak çok emin değilim ama maus kesinlikle wraith in modelleri bütçe varsa superlight 2 olabilir logiteç tarafında
v2 pro yerine ben blackshark v2 hyperspeed tercih ettim geçen ayArkadaşlar Merhaba Kulaklık Alıcamda Daha Doğrusu Kulaklık Klavye Mouse Alıcam Kulaklık Araştırması yaptığımda Blackshark en iyisi sanırım önerilerinizi alabilirmiyim Klavye Mouse ta sunarsanız sevinirim
Ses kalitesinin mikrofon kalitesine oranla geride olduğu belirtiliyor, menteşeleri de fiyatına oranla olması gereken sağlamlıkta değil, bazı kişilerde çatladığı da olmuş. HS80 Wireless var, konudaki modelin mikrofonundan bahsedilir ancak HS80 de aşağı kalır değildir hatta kimi için en iyisidir(?), ses kalitesi daha olumludur ancak şarjı yine deneyimlere göre en fazla 30 saat civarı gider. Nova 5 Wireless var, bazı kullanıcılar ufak bir zırıltı yaşadığını, bazı kullanıcılar da sesinin boğuk olduğunu yazar ancak fiyatına göre iyidir yine (herkeste olmuyor bunlar). Cloud 3 Wireless mantıklı seçenek olarak geliyor. Pil ömrü gayet iyi, malzeme kalitesi de iyi. Sesinin boğuk, ses seviyesinin az olduğunu yazanlar da var ancak program yardımıyla çözülebilir unsurlar (ne sorun ne kusur). Şu an da alınacak 2 seçenek HS80 Max Wireless (stoka gelirse veya şarjı kabul edilirse HS80 Wireless) ve Cloud 3 Wireless gibi.