Neler Yeni

🔥İndirim Anker SoundCore Pyro Mini A31A0 Bluetooth Hoparlör 599TL

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Burak
Gayet güzel bir ürüne benziyor geçtiğimiz zamanlarda da aynı fiyatta geziyordu kaçıran varsa değerlendirmekte fayda var bende 1 tane çektim. https://www.hepsiburada.com/anker-s...calma-suresi---siyah---a31a0-p-HBCV00006G76U9
Ürün Özellikleri
10 Saat Çalma Süresi ile Çoklu Aydınlatma Efektleri
Tek şarjla 10 saat kesintisiz dinleme keyfini sürün. Hoparlörümüzün tam vücut ışık gösterisi 12 önceden ayarlanmış efekt sunar, böylece stilinize uygun ambiyansı özelleştirebilirsiniz.

Güçlü Ses, Dinamik Bas
2.25 inç sürücü ve 6W hoparlör tarafından sağlanan güçlü baslar ve gürültülü ritimlerin keyfini çıkarın.

Kompakt ve Taşınabilir
Taşınabilir tasarım, sırt çantasına kolayca takılabilen bir taşıma kayışı içerir, böylece hayat nereye götürürse götürsün dinlemeye devam edebilirsiniz.

Gerçek Kablosuz Stereo Eşleştirme
İki cihazı TWS aracılığıyla eşleştirerek mükemmel ses ayrımı ile daldırıcı stereo ses deneyimini yaşayın.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Ali Gezen
Konusu açılmıştı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold
gayet güzel ihtiyacı olan alabilir

Eclipse

80+ Bronze
Ben kullanıyorum, memnunum. Kulaklık takmak istemediğim için bilgisayarda kullanmak için almıştım. Nvidia, tws kulaklık ve hoparlör üçü birlikte windows tarafında karışabiliyor. Hoparlörden kulaklığa geçişte ses simgem garipleşebiliyor. Ayarlardan kanal değiştirmek de bazen gerekebiliyor. Ben çok üzerinde durmadım bunların ve bunlar cihazla ilgili yaşadığım tüm sorunlar.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Sercan SAYİT
Fiyat iyi, ilk defa bt hoparlör kullanacak kişileri üzmez ama ses konusunda takıntılı ve işin ayrıntısını bilenleri üzer. Ses boğuk ve basslar çok kötü.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
Volkan
Gayet güzel bir ürüne benziyor geçtiğimiz zamanlarda da aynı fiyatta geziyordu kaçıran varsa değerlendirmekte fayda var bende 1 tane çektim. https://www.hepsiburada.com/anker-s...calma-suresi---siyah---a31a0-p-HBCV00006G76U9
Ürün Özellikleri
10 Saat Çalma Süresi ile Çoklu Aydınlatma Efektleri
Tek şarjla 10 saat kesintisiz dinleme keyfini sürün. Hoparlörümüzün tam vücut ışık gösterisi 12 önceden ayarlanmış efekt sunar, böylece stilinize uygun ambiyansı özelleştirebilirsiniz.

Güçlü Ses, Dinamik Bas
2.25 inç sürücü ve 6W hoparlör tarafından sağlanan güçlü baslar ve gürültülü ritimlerin keyfini çıkarın.

Kompakt ve Taşınabilir
Taşınabilir tasarım, sırt çantasına kolayca takılabilen bir taşıma kayışı içerir, böylece hayat nereye götürürse götürsün dinlemeye devam edebilirsiniz.

Gerçek Kablosuz Stereo Eşleştirme
İki cihazı TWS aracılığıyla eşleştirerek mükemmel ses ayrımı ile daldırıcı stereo ses deneyimini yaşayın.
DIŞ mekanda sesi duyulmaz bile diye düşünüyorum o yüzden almıyorum tatmin etmez beni

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Burak
Fiyat iyi, ilk defa bt hoparlör kullanacak kişileri üzmez ama ses konusunda takıntılı ve işin ayrıntısını bilenleri üzer. Ses boğuk ve basslar çok kötü.

Tabii Jbl kadar iyi olması zor ama fiyat farkına göre değer diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ee açılmış işte :)
Konular bir kereye mahsus açılmıyor ki hocam

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Ali Gezen
Tabii Jbl kadar iyi olması zor ama fiyat farkına göre değer diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konular bir kereye mahsus açılmıyor ki hocam
Yok bir şey demedim hocam zaten, daha önceden görmüştüm konuyu görünce aklıma geldi yazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,207
Üyeler
170,322
Son üye
Lioner
Top Bottom