🔥🔥 599TL Anker 6W Hoparlörü (RGB)

Ses kalitesinde uzman değilim.
Ancak şu anker cidden fiyat performans anlamında rakipsiz gibi.

Bu fiyata bedava! Alın kenarda bulunsun.

599TL Ürün linki: https://app.hb.biz/zwYKOYMVnVZW

ÖZELLİKLERİ:

10 Saat Çalma Süresi ile Çoklu Aydınlatma Efektleri
Tek şarjla 10 saat kesintisiz dinleme keyfini sürün. Hoparlörümüzün tam vücut ışık gösterisi 12 önceden ayarlanmış efekt sunar, böylece stilinize uygun ambiyansı özelleştirebilirsiniz.

Güçlü Ses, Dinamik Bas
2.25 inç sürücü ve 6W hoparlör tarafından sağlanan güçlü baslar ve gürültülü ritimlerin keyfini çıkarın.

Kompakt ve Taşınabilir
Taşınabilir tasarım, sırt çantasına kolayca takılabilen bir taşıma kayışı içerir, böylece hayat nereye götürürse götürsün dinlemeye devam edebilirsiniz.

Gerçek Kablosuz Stereo Eşleştirme
İki cihazı TWS aracılığıyla eşleştirerek mükemmel ses ayrımı ile daldırıcı stereo ses deneyimini yaşayın.
Hoparlör dün elime ulaştı. Bir gündür kullanıyorum. Boyutuna göre ses seviyesi oldukça iyi ve yüksek. Ses netliği, boyutuna ve fiyatına göre orta seviyede. Basslar kendini hissettirmeye çalışıyor ancak çok etkili değil. Yine de bu fiyat aralığında makul bir performans sunduğu için bu durumu önemsemiyorum. Bu fiyata alınabilecek gayet iyi bir hoparlör.

600 lira bluetooth hoparlor icin bisey degil alayim kenarda dursun dedim. Ama bu hoparlor felan degil. Ne tiz var ne bas. Hadi 600 liralik hoparlorde bas olmaz diyelim ama bu alet tiz sisleri dahi uretemiyor. Sadece mid. Ben iade ettim.

Ekler

• IMG_0665.jpeg
    IMG_0665.jpeg
    25.6 KB · Hit: 65
600 lira bluetooth hoparlor icin bisey degil alayim kenarda dursun dedim. Ama bu hoparlor felan degil. Ne tiz var ne bas. Hadi 600 liralik hoparlorde bas olmaz diyelim ama bu alet tiz sisleri dahi uretemiyor. Sadece mid. Ben iade ettim.
Evet bu şekilde değerlendirme gördüm ben de

İlerleyen zamanlarda hoparlörü söküp, farklı bir hoparlör takmayı deneyeceğim. Sonuçları buraya atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerleyen zamanlarda hoparlörü söküp, farklı bir hoparlör takmayı deneyeceğim. Sonuçları buraya atarım.
Videolara baktığım da içerisindeki hoparlörün boyutuna göre dizayn edilmiş. Kablo bağlantılarının hepsi soketli. Modifikasyona pekte müsait değil gibi. Uğraşmak gerekir.

Ekler

• Screenshot_20250330-005828_Chrome.jpg
    Screenshot_20250330-005828_Chrome.jpg
    661.8 KB · Hit: 93
Son düzenleme:
234.jpeg

Müzik zevk işidir.

Neyi beğenir alırsın diye soran çıkarsa, yüksek fiyatlı markaları herkes ister. Xiaomi daha makulu olacaktır.
Bu model 40w henüz gelmemiş ama para biriktirmeye başlayabilirsiniz. ;)

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Müzik zevk işidir.

Neyi beğenir alırsın diye soran çıkarsa, yüksek fiyatlı markaları herkes ister. Xiaomi daha makulu olacaktır.
Bu model 40w henüz gelmemiş ama para biriktirmeye başlayabilirsiniz. ;)
hocam xiaominin en alt bluetooth modeli var ama şarjı çok az gidiyor ya 2 saat falan tek sıkıntı o

hocam xiaominin en alt bluetooth modeli var ama şarjı çok az gidiyor ya 2 saat falan tek sıkıntı o
Yani ne ile neyi kıyaslıyoruz anlayamadım. Söylediğim model Harman kardon işbirliğinde geliştirilmiş lithium bataryalı model.

Geri