- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım bende öyle gezerken denk geldim baktım yakın zamanda açan yok ben açtım öyle işte ama alamıyorum hb yüzündenYok bir şey demedim hocam zaten, daha önceden görmüştüm konuyu görünce aklıma geldi yazdım.

Anladım bende öyle gezerken denk geldim baktım yakın zamanda açan yok ben açtım öyle işte ama alamıyorum hb yüzündenYok bir şey demedim hocam zaten, daha önceden görmüştüm konuyu görünce aklıma geldi yazdım.
NedenAnladım bende öyle gezerken denk geldim baktım yakın zamanda açan yok ben açtım öyle işte ama alamıyorum hb yüzünden![]()
Saçma bir nedenden ötürü hala duzeltmediler bı ürün almıştım geçen sene ürünü para puan dahil edip aldım ama vazgeçip ürün kargolanmadan iptal ettim ardından nedensiz yere alışveriş yasağı koydular. Görüştüm müşteri hizmetleri ile ticari amaçla ürünü alındığı için yasaklandiniz dendi dedim 1 tane klavye 650 mıydı 950 mı neydi para puan sayesinde 200 TL ye alacaktım vazgeçtim almaktan siparişi iptal ettim bana verilen cevap ticari amaçla ürün alımı yapıldığı için diyorlar dedim kusura bakmayın da 1 klavye alacaktım kullanım için para puan da vardı kartımda daha ucuza denk geldi diye mi ticari amaç ile almış oluyorum cevap yok alışveriş yapabilirsiniz dediler ve hala alışveriş yapılamıyor saçma bir şekilde.Neden