Neler Yeni

mousePad Makine de yıkanır mı

Buğra20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Arslan Uğural
mousepad çamaşır makinesinde yıkanır mı sonra kurutmaya atsam zarar görürmü ? ciddi soruyorum yapıcam cevaplarınıza bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Uğur ceylan
Kurutma konusuna bir şey diyemem önceden inca marka mousepad i defalarca yıkamıştım makinede bir sorun olmadı havada kurutuyordum ama çok sonraları(iki üç yıl filan) alttaki siyah tabaka dökülmeye başladı . 30 dereceden fazla ayarlamayın eğer denemeye karar verirseniz .

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Fatih KOM
Bende de SteelSeries Qck var atmaya korkuyorum. o yüzden el yordamıyla banyoda yıkayacağım. Ben altındaki kauçuk malzeme zrar görür diye atmak istemiyorum, ne kadar üstü kumaş olsa da.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Furkan
Bildiğim kadarıyla normalde atsan atılır ama mouse padin özelliği dokusu zarar görüyor diye duymuştum o uyüzden elde yıkarken bile çok bastırmamak lazım veya böyle elinle sürecen bastırmadan filan bende yakın zamanda yıkarım belki bilmiyom.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk atışta sökülme olmaz belki gözle görülür ama normal kullandığın dokusu mouse koyduğun eskisi gibi olmayabilir

erencavdarr

80+ Bronze
altındaki lastik erir dereceye bağlı olarak. veya soyulur

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,791
İsim
Yavuz
2 kere yıkadım bişey olmadı ikincinde kurutmaya atmadım üstü biraz dalgalandı sonra gerdim falan geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,788
Üyeler
170,415
Son üye
ayıcık bombo
Top Bottom