sorun olmaz ama oylede cok ugrastırır oyunu almak yerıne cok ucuza ıtemsatıs gıbı sıtelerden o oyunun oldugu offlıne coklu hesaplardan alabılırsen al 20 40 lıra felandır maxŞimdi ben internette random steam hesapları buluyorum ve giriş yapıyorum (VPN ile) sizce bir şey olur mu ? ( boşuna al demeyin alamıyorumki yapıyorum yoksa bende alma yanlısıyım ) ve VPN siz girilirmi sorun yoksa ?
Gabe amca sokakta görüp niye hesap çalıyon lan it diyip ensene şaplak atabilir dikkat etŞimdi ben internette random steam hesapları buluyorum ve giriş yapıyorum (VPN ile) sizce bir şey olur mu ? ( boşuna al demeyin alamıyorumki yapıyorum yoksa bende alma yanlısıyım ) ve VPN siz girilirmi sorun yoksa ?
Ya da hiç para vermeye gerek yok crack indirsin.sorun olmaz ama oylede cok ugrastırır oyunu almak yerıne cok ucuza ıtemsatıs gıbı sıtelerden o oyunun oldugu offlıne coklu hesaplardan alabılırsen al 20 40 lıra felandır max
oda olabılır tabıYa da hiç para vermeye gerek yok crack indirsin.
Öylede virüs kapma ihtimalin ortaya çıkaroda olabılır tabı
kısır donguye gırdık en ıyısı oynamasınÖylede virüs kapma ihtimalin ortaya çıkar
Deneme sürümü kaspersky veya bitdefender kullanarak oynayacaklarını kurar mis gibiÖylede virüs kapma ihtimalin ortaya çıkar
Sen öyle kulan kardeşimDeneme sürümü kaspersky veya bitdefender kullanarak oynayacaklarını kurar mis gibi
virüs sıkıntı ondaYa da hiç para vermeye gerek yok crack indirsin.
napcağını bilemezsin virüslerin halen garantisi yokDeneme sürümü kaspersky veya bitdefender kullanarak oynayacaklarını kurar mis gibi
ondan bir şey olmaz çünkü başka seçeneğim yokGabe amca sokakta görüp niye hesap çalıyon lan it diyip ensene şaplak atabilir dikkat et
zaman önemli değil ztn oyun oynamanın amacıda zaman öldürmek ben ztn buluyorum hızlıca kolay iş osorun olmaz ama oylede cok ugrastırır oyunu almak yerıne cok ucuza ıtemsatıs gıbı sıtelerden o oyunun oldugu offlıne coklu hesaplardan alabılırsen al 20 40 lıra felandır max
nasil buluyon kanka dc talhq eklesene banads ogretvirüs sıkıntı onda
Mesaj otomatik birleştirildi:
napcağını bilemezsin virüslerin halen garantisi yok
ondan bir şey olmaz çünkü başka seçeneğim yok
zaman önemli değil ztn oyun oynamanın amacıda zaman öldürmek ben ztn buluyorum hızlıca kolay iş o