Neler Yeni

Steam oyun crack hesap

Xynkra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Xynkra
Şimdi ben internette random steam hesapları buluyorum ve giriş yapıyorum (VPN ile) sizce bir şey olur mu ? ( boşuna al demeyin alamıyorumki yapıyorum yoksa bende alma yanlısıyım ) ve VPN siz girilirmi sorun yoksa ?

Clayz

80+ Silver
Şimdi ben internette random steam hesapları buluyorum ve giriş yapıyorum (VPN ile) sizce bir şey olur mu ? ( boşuna al demeyin alamıyorumki yapıyorum yoksa bende alma yanlısıyım ) ve VPN siz girilirmi sorun yoksa ?
sorun olmaz ama oylede cok ugrastırır oyunu almak yerıne cok ucuza ıtemsatıs gıbı sıtelerden o oyunun oldugu offlıne coklu hesaplardan alabılırsen al 20 40 lıra felandır max

Gabe amca sokakta görüp niye hesap çalıyon lan it diyip ensene şaplak atabilir dikkat et

DogancanYr

80+ Silver
sorun olmaz ama oylede cok ugrastırır oyunu almak yerıne cok ucuza ıtemsatıs gıbı sıtelerden o oyunun oldugu offlıne coklu hesaplardan alabılırsen al 20 40 lıra felandır max
Ya da hiç para vermeye gerek yok crack indirsin.

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

Shourd

80+ Gold

Xynkra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Xynkra
Ya da hiç para vermeye gerek yok crack indirsin.
virüs sıkıntı onda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneme sürümü kaspersky veya bitdefender kullanarak oynayacaklarını kurar mis gibi
napcağını bilemezsin virüslerin halen garantisi yok

Gabe amca sokakta görüp niye hesap çalıyon lan it diyip ensene şaplak atabilir dikkat et
ondan bir şey olmaz çünkü başka seçeneğim yok

zaman önemli değil ztn oyun oynamanın amacıda zaman öldürmek ben ztn buluyorum hızlıca kolay iş o

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Talha Durdu
virüs sıkıntı onda

napcağını bilemezsin virüslerin halen garantisi yok

ondan bir şey olmaz çünkü başka seçeneğim yok

zaman önemli değil ztn oyun oynamanın amacıda zaman öldürmek ben ztn buluyorum hızlıca kolay iş o
nasil buluyon kanka dc talhq eklesene banads ogret

Xynkra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Xynkra
nasil buluyon kanka dc talhq eklesene banads ogret
dc kullanmıyorumda crackturkey öneririm vpn ile giriliyor siteye illaha orda aratma kısmına yaz bir çoğu çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,549
Üyeler
170,381
Son üye
kimonosman
Top Bottom