Neler Yeni

PC Oyunu Açarken kasa arka fandan sıcak hava geliyor

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Mert

kskral00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahruh
valla usta ben pek fazla anlamam fandan stoktan felan 3 tane önde var 1 tane arkada var 1 tanede işlemcinin üzerinde fan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi farklı oyunda deniyecem yine böyle 70 felan olursa termal mecun yenileyecem her oyunda aynı sıcaklık derecesi olmaz
Gpu yazan ekran kartı sıcaklığı.
Ayarlardan cpu seçip aktif edin. Onu da görelim.
bak buda GTA V Enhanced degerleri

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-21 211526.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-21 211526.png
    3.5 MB · Hit: 6

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Mert
valla usta ben pek fazla anlamam fandan stoktan felan 3 tane önde var 1 tane arkada var 1 tanede işlemcinin üzerinde fan var
Stok soğutucuyla bu değerleri alman gayet normal. Daha da üzerine çıkabilir havalar ısındıkça. O işlemciye alttaki kule soğutucutu takarsan iş çözülür.

bak buda GTA V Enhanced degerleri
İşlemci üzerindeki fanın fotoğrafını yollar mısın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
Arkadaşlar merhaba PC de oyun açtıgım zaman kasanın arka fan kısmından normal sıcak hava geliyor kasanın yan camı bile ısınıyor bu oyunlarda daha önce böyle bir şey olmuyordu sıcak hava felan bundan 3-4 ay önce şimdi böyle bir şey oldu ben GPU CPU verilerini paylaştım sıvıcı sogutucu kullanmıyorum termal macunmu sürmem gerekiyor PC 4-5 ay önce aldım
kral çok normal la arka fan egzoz fanı olarak geçer kasanın içindeki sıcak havayı atar çok normal yani endişelenme

kskral00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahruh
Stok soğutucuyla bu değerleri alman gayet normal. Daha da üzerine çıkabilir havalar ısındıkça. O işlemciye alttaki kule soğutucutu takarsan iş çözülür.

bu Fan işlemcinin üzerine mi takılıyor normal standart fan işe yaramıyo yani tamam sagol alayım bilgisayarcıya takdirim o zaman

kral çok normal la arka fan egzoz fanı olarak geçer kasanın içindeki sıcak havayı atar çok normal yani endişelenme
reis ilk zamanlar harbi o sıcaklık yoktu bu gün oldu 4 5 aydır kullanıyorum bilgisayarı aklıma direk termal macun geldi macunmu kurudu noldu dedim belki yarın yinede macun yenilerim bir açıp bakmak lazım ya :/

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
bu Fan işlemcinin üzerine mi takılıyor normal standart fan işe yaramıyo yani tamam sagol alayım bilgisayarcıya takdirim o zaman

reis ilk zamanlar harbi o sıcaklık yoktu bu gün oldu 4 5 aydır kullanıyorum bilgisayarı aklıma direk termal macun geldi macunmu kurudu noldu dedim belki yarın yinede macun yenilerim bir aç

kskral00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahruh

dedin gibi bu fanlada alakalı olabilir bak sana çok küçük :)

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-03-21 saat 21.30.13_9f79b3d5.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-21 saat 21.30.13_9f79b3d5.jpg
    160.3 KB · Hit: 4
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
KRAL 4/5 AYDA MACUN GİTMEZ GİBİ AMA İÇİN RAHAT ETSİN DİYORSAN BAK YİNEDE KASANDA FAN AZ SA EKLE VE HAVALAR ISINDIKÇA O KASANIN İÇİNDEKİ SICAKLIK ARTACAK

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Mert
Aynen işlemcinin üzerine takılıyor. Sıvı soğutmaya gerek yok. Bu soğutucunun yüksekliği 154mm. Kasanın özelliklerinden kule tipi yükseklik desteği kaç mm kontrol edin. Aksi taktirde cama değer.

kskral00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahruh

kule tipi yeterli olursa daha iyi olur

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Mert

kskral00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şahruh
KRAL 4/5 AYDA MACUN GİTMEZ GİBİ AMA İÇİN RAHAT ETSİN DİYORSAN BAK YİNEDE KASANDA FAN AZ SA EKLE VE HAVALAR ISINDIKÇA O KASANIN İÇİNDEKİ SICAKLIK ARTACAK
macunu yenileyim kule tipi takdırana kadar

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Mert
Macun yenileme yapma şimdi. Fan değişimi yaparken yenilersin. Senin sorunun kesinlikle macun değil bu arada. Macun için mx4 yada mx6 kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,759
Üyeler
170,414
Son üye
dglcn
Top Bottom