Neler Yeni

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Bütçe
3700
Selam iyi forumlar. Bilgisayar başında uzun saatler kalıyor, oyun oynuyorum. Bu yüzden rahat edebileceğim bir koltuk bakıyorum. Şu ana kadar tespit ettiğim modeller Exvega Andromeda, Exvega Vesta ve Hawk Fab V6. Bu modeller iyi midir ve bu modellerin içinde en iyisi hangisidir. Bunun yanında da bu modeller haricinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Selam iyi forumlar. Bilgisayar başında uzun saatler kalıyor, oyun oynuyorum. Bu yüzden rahat edebileceğim bir koltuk bakıyorum. Şu ana kadar tespit ettiğim modeller Exvega Andromeda, Exvega Vesta ve Hawk Fab V6. Bu modeller iyi midir ve bu modellerin içinde en iyisi hangisidir. Bunun yanında da bu modeller haricinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
bütçeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Bütçeyi zaten belirttim hocam görmediniz sanırım, yine de yazayım 3700. (Biraz daha fazla olabilir ama en fazla 100-200 TL daha fazla.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir Say
Bu konuda arayışı olanlar için konuyu tekrar hortlatıyorum. Fiyat performans olarak eğer denk gelmediyseniz kesinlikle Calitte markasını öneriyorum. fiyatları piyasaya göre çok iyi ve oldukça kaliteliler.
1742734961955.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,202
Üyeler
171,888
Son üye
ceyoox
Top Bottom