Neler Yeni

Gamebooster-shield-360-rainbow sıvı soğutucu iyi midir? ?

Melih5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Demirci

Arkadaşlar ben itopyadan bi sistem topladım sıvı soğutucu olarak bu soğutucuyu ekledim ama biraz araştırdım hiç bi inceleme bulamadım sizce iyi midir? bi sorum daha olucak konu içinde sistem hazırlama aşamasındayken itopya parçayı değiştirir mi ben başka soğutucu taktırmak istesem

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus Emre Uzun

Arkadaşlar ben itopyadan bi sistem topladım sıvı soğutucu olarak bu soğutucuyu ekledim ama biraz araştırdım hiç bi inceleme bulamadım sizce iyi midir? bi sorum daha olucak konu içinde sistem hazırlama aşamasındayken itopya parçayı değiştirir mi ben başka soğutucu taktırmak istesem
itopya dışardan kendi parçanızı takıyor mu bilmiyorum ama bu soğutucuyu tavsiye etmem 3k ya enermaxın modelleri var fiyatında çok iyiler rakipleri 6 7k lık modellerle yarışıyor listeyi hemen paylaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopya dışardan kendi parçanızı takıyor mu bilmiyorum ama bu soğutucuyu tavsiye etmem 3k ya enermaxın modelleri var fiyatında çok iyiler rakipleri 6 7k lık modellerle yarışıyor listeyi hemen paylaşıyorum
1742828689896.png

Melih5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Soğutucuyu itopyanın kendi stoğunda olan başka bir soğutucuyla değiştirmek istiyorum ama yaparlar mı şuan sipariş hazırlanma aşamasında

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus Emre Uzun
Soğutucuyu itopyanın kendi stoğunda olan başka bir soğutucuyla değiştirmek istiyorum ama yaparlar mı şuan sipariş hazırlanma aşamasında
müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz hocam bilmediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,149
Üyeler
171,877
Son üye
cylnyns
Top Bottom