Neler Yeni

Yardım MONİTÖR 280HZ ADAPTİVE-SYNC

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
murat
ARKADAŞLAR MONİTÖRDE ADAPTİVE-SYNC ÖZELLİĞİ VAR AÇILMALI MI CS2 OYNUYORUM

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Evet, açmalısın. Yirtilmaları önler. Ve sistemin ürettiği fps göre ekran yenileme hızını ayarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR MONİTÖRDE ADAPTİVE-SYNC ÖZELLİĞİ VAR AÇILMALI MI CS2 OYNUYORUM
Bu arada bir şey daha soyliyim sistemin, ekranın yenileme hızından daha fazla fps veriyorsa açmaman gerek herhalde. Tam bilmiyorum input lag olabilir. Bilen biri yazarsa daha iyi olur.

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Hmm acaba varmı yok mu🤔
Açarsan iyi olur yırtılmalar ortadan kalkar

Son düzenleme:

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, açmalısın. Yirtilmaları önler. Ve sistemin ürettiği fps göre ekran yenileme hızını ayarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bir şey daha soyliyim sistemin, ekranın yenileme hızından daha fazla fps veriyorsa açmaman gerek herhalde. Tam bilmiyorum input lag olabilir. Bilen biri yazarsa daha iyi olur.
hocam 280hz monitör 350 450 arası fps alıyorum

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
hocam profesyonel oyuncular açıyor mu peki bu ayarı
Aslında pek bir şey farketmiyor, profosyoneller de açmıyor çünkü fps kısıtlayan bir ayar. Görüntüdrki yirtilmalari önlüyor. Yani fps yüksek isterseniz açmayın, cok bisey farketmiyor açınca.

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
murat
Aslında pek bir şey farketmiyor, profosyoneller de açmıyor çünkü fps kısıtlayan bir ayar. Görüntüdrki yirtilmalari önlüyor. Yani fps yüksek isterseniz açmayın, cok bisey farketmiyor açınca.
hocam birde monitör asus vg259qm 280hz oc yani doğal hali 240hz monitörden ayarını açtıgın zaman oc ile 280 çıkıyor sence 280 de kalsın mı 240 a düşüreyim mi

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
hocam birde monitör asus vg259qm 280hz oc yani doğal hali 240hz monitörden ayarını açtıgın zaman oc ile 280 çıkıyor sence 280 de kalsın mı 240 a düşüreyim mi
Herhangi bir sorun olmuyorsa görüntüde falan gözle görülür 280hz kalabilir bana göre.

jehav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
murat
Herhangi bir sorun olmuyorsa görüntüde falan gözle görülür 280hz kalabilir bana göre.
hocam birde benim monitörde ELEMB-SYNC özelliği var cs için açılmalı sizce kapalı mı kalsın

Top Bottom