KLAVYEDE KRONIK SORUN oldugunu duymuştum acaba sorunu bumu kullanıcı yorumlarını incelemek lazımARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR
hocam iade edebilir miyim hepsiburada dan aldımkeşke almasaydınız o dandik klavyeyi rampage bile daha kaliteli
deneyin iade edinhocam iade edebilir miyim hepsiburada dan aldım
hocam bunun yerine asus k1 alsam nasıl olur sizcedeneyin iade edin
hocam o ne oluyorAnti ghostingi yoktur muhtemelen
Birden fazla tuşa basınca aktive etmiyorhocam bunun yerine asus k1 alsam nasıl olur sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam o ne oluyor
hocam bazı kombinasyonlar yaptım windowsun sitesinde bazen 3 tuşa aynı anda basıyor bazen 2 tuşa basıyor ama 4 tuşu geçmiyorBirden fazla tuşa basınca aktive etmiyor
anti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun benceBirden fazla tuşa basınca aktive etmiyor
Sınırı odurhocam bazı kombinasyonlar yaptım windowsun sitesinde bazen 3 tuşa aynı anda basıyor bazen 2 tuşa basıyor ama 4 tuşu geçmiyor
4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yokturanti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
hocam sorun benim klavyede mi acaba yoksa klavyenin genelinde mi böyle bir sorun var acabaanti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
anti ghositing yok o klavyede sorunlu değil klavye bendede vardı gene böyleydi iade ettimSınırı odur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yoktur