Yardım RAZER ORNATO V3X SORUN

jehav

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
ARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR

ARKADAŞLAR RAZER ORNATO V3X ALDIM BİR KAÇ GÜN ÖNCE HEPSİBURADA DAN CS2 YE GİRDİM W A BASIYORUM H İLE SİLAH DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM W A H BASIYORUM ALGILAMIYOR H TUŞUNU AMA W D H YAPIYORUM ALGILIYOR BENİM KLAVYEDE Mİ SORUN VAR
KLAVYEDE KRONIK SORUN oldugunu duymuştum acaba sorunu bumu kullanıcı yorumlarını incelemek lazım

keşke almasaydınız o dandik klavyeyi rampage bile daha kaliteli

Anti ghostingi yoktur muhtemelen

hocam bazı kombinasyonlar yaptım windowsun sitesinde bazen 3 tuşa aynı anda basıyor bazen 2 tuşa basıyor ama 4 tuşu geçmiyor
Sınırı odur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yoktur

anti ghosting yokta 3 tuşta bazılarında algılıyor bazılarında algılamıyor diyor farklı bir sorun bence
hocam sorun benim klavyede mi acaba yoksa klavyenin genelinde mi böyle bir sorun var acaba

Sınırı odur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 taneye basınca algılamıyormuş dandik switchli klavyede bile yoktur
anti ghositing yok o klavyede sorunlu değil klavye bendede vardı gene böyleydi iade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,925
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri