HIQ High Pro+ 2 Kg 2102 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

gsonex

80+
Reaksiyon skoru
149
Sizce alınır mı bu fiyata protein oceanın lansmanlı fiyatlarına denk geliyor değer mi sizce alternatif daha iyi protein tozu var mıdır bu fiyatlarda ?

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
boykot

Boykot olunca nasıl fiyatlar düşüyor ama 😂😂

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Sizce alınır mı bu fiyata protein oceanın lansmanlı fiyatlarına denk geliyor değer mi sizce alternatif daha iyi protein tozu var mıdır bu fiyatlarda ?
1743171086400.png
1743171086400.png Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olaylarda kendisi hükümete desteğini belli etti. Bu konu da hassas değilsen alabilirsin.

bu boykotto iddia ada var oynamadan durabiliyorlarmı acaba kaçak oynarlar belki asdasd

Adminler sirayla konuyla alakasız spam yapanları hallederseniz sevinirim

Protein tozu arıyorsan alınır.
çilekli milkshake gibi ama biraz fazla tatlı bi daha tercih etmem, kahveli olanı gayet iyi

Dostlar indirim postlarına boykot yazıp kalabalık yapmayalım almak isteyen , faydalanmak isteyen arkadaşlar olabilir.

alınmaz dusuk hammadde kalitesi (cin vb mensei) paranızı ve saglıgınızı cope atmayın
Tr nin en iyisi kanka adamlar hardline ile birlikte. Yanlış bilgi vermeyelim alacak arkadaşlar olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsedilen olaylar hakkında hassas değilsen alınır. En iyi Türk malı whey proteini üretiyorlar. Diğer ürünleri hakkında fikrim yok vitamin bca pre workout falan.

Protein tozu alalım dedik siyasi malzeme olduk konuyu da silemiyorum ben de zaten bu görüşteyim Sokakta da vardık yani arkadaşlar rahat olun o konuda indirimde kaliteli bir ürün alabilir miyim diye soruyorum boykotu kişilere yapın edin beni ilgilendirmiyor bunla elinize bir şey geçmez Boykota Sigara ve Alkolü koyduğunuz zaman etkisini görürsünüz ötv gelirlerinin yüzde 30 unu kapsar bu ikisi her gün 1-2 paket sigara bitirerek istediğin kişiyi boykot et dediklerinizle çelişmeyin teşekkürler 2K bandında farklı önerisi olan varsa kalite bakımından yazsın protein ocean almak istemiyorum 2k ya

Dostlar indirim postlarına boykot yazıp kalabalık yapmayalım almak isteyen , faydalanmak isteyen arkadaşlar olabilir.

Tr nin en iyisi kanka adamlar hardline ile birlikte. Yanlış bilgi vermeyelim alacak arkadaşlar olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsedilen olaylar hakkında hassas değilsen alınır. En iyi Türk malı whey proteini üretiyorlar. Diğer ürünleri hakkında fikrim yok vitamin bca pre workout falan.

Burası bir forum isteyen istediğini yazabilir, desteklemek istiyorsan veya umrunda değilse alabilirsin zorla alma diyen yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri