Neler Yeni

HIQ High Pro+ 2 Kg 2102 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eneskaya6

80+ Silver
Protein tozu alalım dedik siyasi malzeme olduk konuyu da silemiyorum ben de zaten bu görüşteyim Sokakta da vardık yani arkadaşlar rahat olun o konuda indirimde kaliteli bir ürün alabilir miyim diye soruyorum boykotu kişilere yapın edin beni ilgilendirmiyor bunla elinize bir şey geçmez Boykota Sigara ve Alkolü koyduğunuz zaman etkisini görürsünüz ötv gelirlerinin yüzde 30 unu kapsar bu ikisi her gün 1-2 paket sigara bitirerek istediğin kişiyi boykot et dediklerinizle çelişmeyin teşekkürler 2K bandında farklı önerisi olan varsa kalite bakımından yazsın protein ocean almak istemiyorum 2k ya
protein ocean bunun yanında makarna kalır genel olarak kalitesi düşük zaten oceanın

HİQ ise çok kaliteli denemez ama olması gerektiği gibi. Türkiye de biliyorsun çoğu şey olması gerektiği gibi değil, içerik değerler vs. Etkisini görürsün almanı tavsiye ederim.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Turan
@Mehmet Yılmaz hocam konuyu kapatabilir misin burası uzar gider fark etmedim teşekkürler

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
Boykot yazanlara uyarı felan atılmış...
Peki konu açana uyarı atılacak mı? Ne indirim var ne düzgünce link var sıcak fırsat felanda yok . Konu hangisi daha iyi açılmış konu olmuş ama bi uyarı göremedim

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Turan
Boykot yazanlara uyarı felan atılmış...
Peki konu açana uyarı atılacak mı? Ne indirim var ne düzgünce link var sıcak fırsat felanda yok . Konu hangisi daha iyi açılmış konu olmuş ama bi uyarı göremedim
kankam linki unutmusum koydum 2750 liraydı 2100 olmuş nasıl sıcak fırsat yok millet boykot boykot dedi ben de daha iyisi varsa 2k bandına söyleyin onu alayım dedim boykot diyeeceklerine öneri yapsınlar dedim ne anlatıyon sen ?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Musa Topçu
Ben kullanmıştım tadı rezalet tavuk alıp haşla göm

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Göksel
Dostlar indirim postlarına boykot yazıp kalabalık yapmayalım almak isteyen , faydalanmak isteyen arkadaşlar olabilir.

Tr nin en iyisi kanka adamlar hardline ile birlikte. Yanlış bilgi vermeyelim alacak arkadaşlar olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsedilen olaylar hakkında hassas değilsen alınır. En iyi Türk malı whey proteini üretiyorlar. Diğer ürünleri hakkında fikrim yok vitamin bca pre workout falan.
bana en iyi hammadde olduğunu kanıtla

protein ocean bunun yanında makarna kalır genel olarak kalitesi düşük zaten oceanın

HİQ ise çok kaliteli denemez ama olması gerektiği gibi. Türkiye de biliyorsun çoğu şey olması gerektiği gibi değil, içerik değerler vs. Etkisini görürsün almanı tavsiye ederim.
bana oceanın kalitesinin ve hıq kalitesinin hammadesinin farklı olduğunu kanıtla

Milkshelk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan
kankam linki unutmusum koydum 2750 liraydı 2100 olmuş nasıl sıcak fırsat yok millet boykot boykot dedi ben de daha iyisi varsa 2k bandına söyleyin onu alayım dedim boykot diyeeceklerine öneri yapsınlar dedim ne anlatıyon sen ?
Daha iyi. 2kg 2.260 liraya geliyor. Kuponun filan varsa daha uyguna alabilirsin.Kargo ücretsiz.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Göksel
türkiyede ki tanındık ve bilindik tüm suplementler aynı hammaddeyi kullanıyor farklılıkları sadece tatlandırıcı kaliteleri alman kalitesi cart curt diyerek paranıza çöken insanlara inanmayın

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Onur
bana en iyi hammadde olduğunu kanıtla

bana oceanın kalitesinin ve hıq kalitesinin hammadesinin farklı olduğunu kanıtla
Bodrumumda laboratuvar yok dostum malesef kanıtlayamam. Lakin kendi sitelerinde paylaştıkları bağımsız analiz raporuna ve Diesmensis'in kendi parasını vererek yaptırdığını iddia ettiği analiz raporuna göre hiq ile okyanus arasında dağlar kadar fark var.
Kaldı ki okyanusun kendi paylaştığı verilere göre wpc70 kullandığı açıkça görülüyor. Yani bu demek oluyor ki eğer hiq istatistiklerde yalan söylemiyorsa veya bağımsız analiz raporunda bir hile hurda yoksa Türkiye menşeili en yüksek wpi90+wpc80 kombinasyonunu kullanıyor demektir.

Ha ben bizim ülkede hiçbir denetime, incelemeye inanmadığım gibi buna da inanmıyorum. İnanıp inanmamak size kalmış. Dediğim gibi evimde laboratuvar yok ve gidip de merakımdan binlerce lira verip laboratuvarda test ettirecek maddi gücüm de yok. Dolayısıyla sadece paylaşılan veriler ışığında konuşursak bu yorumu rahatlıkla yapabiliriz.

Goumju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Coşkun
bigjoy da kodla birlikte 2.4 kg protein tozunu 2.350 ye alabiliyorsun tavsiye ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,139
Üyeler
171,705
Son üye
ardahaberal
Top Bottom