🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

sonradan ilk sipariş tutarı yatmıyor hocam kampanyaya katıldıysanız ve iyzico ile ilk siparişse desteğe yazın öyle veriyorlar 300 tlyi
bilgi için teşekkür ederim desteğe konuyu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonradan ilk sipariş tutarı yatmıyor hocam kampanyaya katıldıysanız ve iyzico ile ilk siparişse desteğe yazın öyle veriyorlar 300 tlyi
sen ne satın aldın

parolapara cashbackı fark etmiyor nereden aldıgın. Amazondan aldıgım 850tlik laptop çantasına 550tl cashback verdi.
Hocam Amazon’da parolapara sanal kart bilgilerini girdiğimde “Bu kart desteklenmiyor” uyarısı alıyorum. Siz de sanal kart ile mi yaptınız alışverişinizi?

Hocam Amazon’da parolapara sanal kart bilgilerini girdiğimde “Bu kart desteklenmiyor” uyarısı alıyorum. Siz de sanal kart ile mi yaptınız alışverişinizi?
evet parolapara sanal kartını eklediğimde TROY kart için ve banka kartı ödemesinde hata alınabilir diye hata çıktı ama devam ettim 3d sms girdim sorunsuz sipariş çıktım

1743454564085.png

hatta kartım kayıtlı şuan

gaminggen kampanyası 30 nisana kadar uzatılmış

evet parolapara sanal kartını eklediğimde TROY kart için ve banka kartı ödemesinde hata alınabilir diye hata çıktı ama devam ettim 3d sms girdim s

evet parolapara sanal kartını eklediğimde TROY kart için ve banka kartı ödemesinde hata alınabilir diye hata çıktı ama devam ettim 3d sms girdim sorunsuz sipariş çıktım

Alıntıyı görüntüle
hatta kartım kayıtlı şuan
Hocam TROY kartlarla ilgili entegrasyon sorunu mevcutmuş. Amazon müşteri hizmetleri böyle belirtti. Maalesefki bu sorundan dolayı alışverişimi yapamıyorum.

iyzico kampanyası devam ediyor mu? %20 indirim kampanyası wraithte geçerlimi acaba ?

3500 TL alışverişim olacaktı

Hocam TROY kartlarla ilgili entegrasyon sorunu mevcutmuş. Amazon müşteri hizmetleri böyle belirtti. Maalesefki bu sorundan dolayı alışverişimi yapamıyorum.
Bende sorun olmadığı için bilmiyorum

Yav bu parolaparaya eft yaptım ancak hesabıma hala yatmadı başına gelen varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri