Neler Yeni

Aracıma park halinde vurdular hangi servisi tercih etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
Merhaba arabam evin önündeyken park halinde iken arabanın biri çıkarken vurmuş kaçmış. Kuzenim araba kaçarken görmüş hangi arabanın olduğunu. Biraz araştırmam sonucunda çevredeki kameralara bakıp çarpan kişiyi arabayı buldum ama elimde tam vururken kanıt yok uzaklaşırken ileri sokakta gözüküyo. Her neyse biz şikayetçi vs. olduk ama karakoldan haber gelmedi çok uğraşırsınız mahkeme vs. elinizde tam kanıt yok dedi. Vuran kişide inkar ediyor bu arada ben orda bile değildim diyor ama kesin o. Yani işin iyisi kötüsü sonuç masraflar bize kaldı. Arabada sadece sol kapıda göçük var. Birkaç yere sordum boyasız göçük düzeltme olarak 13-18 bin aralıgı fiyat istiyolar hepsi ve araba 2-3 gün onlarda kalıcak kapıyı sökerek yapacaklarmış. Araba Ford Fiesta 2016 hatasız boyasız hiçbir yerinde bir şey yok tertemiz. Şimdi sanayiye götürsem boyalı yapıyolar orda arabada boş yere hasar gözükücek ki aynı şekilde aracın kaskosuda var kaskodan yaptırsam boyasız veya boyalı yine hasar gözükücek durduk yere değeri düşecek ileride satmayı düşünüyorum. Hangi yolu izlemeliyim sizce nereye yaptırmalıyım? Kaskodan yaptırsam çok değeri düşer mi? Birkaç tane fotoğraf bıraktım.

Ekler

• 20250102_143700.jpg
    20250102_143700.jpg
    2.2 MB · Hit: 60

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Mustafa tsn
Merhaba arabam evin önündeyken park halinde iken arabanın biri çıkarken vurmuş kaçmış. Kuzenim araba kaçarken görmüş hangi arabanın olduğunu. Biraz araştırmam sonucunda çevredeki kameralara bakıp çarpan kişiyi arabayı buldum ama elimde tam vururken kanıt yok uzaklaşırken ileri sokakta gözüküyo. Her neyse biz şikayetçi vs. olduk ama karakoldan haber gelmedi çok uğraşırsınız mahkeme vs. elinizde tam kanıt yok dedi. Vuran kişide inkar ediyor bu arada ben orda bile değildim diyor ama kesin o. Yani işin iyisi kötüsü sonuç masraflar bize kaldı. Arabada sadece sol kapıda göçük var. Birkaç yere sordum boyasız göçük düzeltme olarak 13-18 bin aralıgı fiyat istiyolar hepsi ve araba 2-3 gün onlarda kalıcak kapıyı sökerek yapacaklarmış. Araba Ford Fiesta 2016 hatasız boyasız hiçbir yerinde bir şey yok tertemiz. Şimdi sanayiye götürsem boyalı yapıyolar orda arabada boş yere hasar gözükücek ki aynı şekilde aracın kaskosuda var kaskodan yaptırsam boyasız veya boyalı yine hasar gözükücek durduk yere değeri düşecek ileride satmayı düşünüyorum. Hangi yolu izlemeliyim sizce nereye yaptırmalıyım? Kaskodan yaptırsam çok değeri düşer mi? Birkaç tane fotoğraf bıraktım.
Şu göçüğe 13-18 inanılmaz çok başka ustaya baktır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 yere sordum başka yok zaten yaşadığım yerde 13 en uygunu malesef 3-4 saatlik iş maksimum

Tremila_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Ali
Bizimde hatasız aracımıza vurup kaçan elemanı (makas atıyordu) yakalayıp tutanak tutturduk. Serviste yaptırıp hasar kaydı işlendi. Sıkıntı yok satarkende ilana fotoğrafları koydum. Kasko böyle zamanlarda lazım oluyor. Neden cepten yaptırasınız ki...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
Bizimde hatasız aracımıza vurup kaçan elemanı (makas atıyordu) yakalayıp tutanak tutturduk. Serviste yaptırıp hasar kaydı işlendi. Sıkıntı yok satarkende ilana fotoğrafları koydum. Kasko böyle zamanlarda lazım oluyor. Neden cepten yaptırasınız ki...
Peki kaskodan yaptırınca bir sonraki kasko yenilememde fiyat farkı cıkıyor mu?

Tremila_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Ali
Hocam şu an her yer belli oranda kasko fiyatları artarak gidiyor. Eskidendi geçen sene 3000 e yaptırdım bu sene 2650 ye düştü demek... İstersen kaskocunuza sorabilirsiniz.

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ölücüadam42
Şu kadarcık hasar için kaçıp hak yemek trafik sigortan da mı yok be bilader
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormanız lazım kasko firması alabileceğini düşünürse yapışır karşı tarafa

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
Hocam şu an her yer belli oranda kasko fiyatları artarak gidiyor. Eskidendi geçen sene 3000 e yaptırdım bu sene 2650 ye düştü demek... İstersen kaskocunuza sorabilirsiniz.
Bunuda gocukculer söylüyor zaten işlerine geldikleri için galiba kaskodan ugraşmak istemiyorlar

Şu kadarcık hasar için kaçıp hak yemek trafik sigortan da mı yok be bilader

Sormanız lazım kasko firması alabileceğini düşünürse yapışır karşı tarafa
70 yasında alkolik birisi ne diyebiliim ki tek yolu kavga etmek kalmıştı...

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ömer
O adama toplanıp makyaj yapmanız lazımdı kuzenle

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Mert
Geçmiş olsun. Sakın kapı falan söktürmeyin bu işlem için. Bu sefer de sök & tak gözükecek ekspertizde. 3-4 saat sürecek bir işi yok göçüğün. İşin ehli birisinin bakması gerek. 13-14.000’de aşırı bir rakam.

Top Bottom