Neler Yeni

Yardım Razer blacksharkv2 x kulaklık ses sorunu

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
sesler kısmından 7.1 suroundu seçince acayip kötü bir cızırtı sesi geliyo sadece cızırtı sesi.bu kulaklığın ses geliştirmelerini kapatmıştım bi kere windows ses grafik çok kullanıyor diye ondan olabilirmi?
yardımlarınızı bekliyorum daha öncede olmuştu fakat kayıt defterinden sistem geri yüklemeyle düzeltmiştim geri yükleme noktasına dönup fakat şimdi yine aynı olay lütfen yardım edin 😭 😭
aglicam valla artik kacinci bu ya agzimida bozmak istemiyorum yokmu yetkili birileri
realteke geçirince normal oluyor ama 7.1 olmuyor

Son düzenleme:

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Fatih
sesler kısmından 7.1 suroundu seçince acayip kötü bir cızırtı sesi geliyo sadece cızırtı sesi.bu kulaklığın ses geliştirmelerini kapatmıştım bi kere windows ses grafik çok kullanıyor diye ondan olabilirmi?
yardımlarınızı bekliyorum daha öncede olmuştu fakat kayıt defterinden sistem geri yüklemeyle düzeltmiştim geri yükleme noktasına dönup fakat şimdi yine aynı olay lütfen yardım edin 😭 😭
aglicam valla artik kacinci bu ya agzimida bozmak istemiyorum yokmu yetkili birileri
garanti yokmu

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
Windows sanal 7.1 ile aynı anda razer yazılımdaki 7.1 i açarsan o dediğin olur. windowsu kapatmalısın önce

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
onu nasil yapicam
aşağıda görev çubuğunun ordaki ses ayarları varya kısıp açtığımız yer. onun yanında yanında bi simge var mouseu üzerinde bekletince ses çıkışı seçin diye adı çıkıyor zaten oraya gir ses açıp kısma yerlerini görürsün biraz altında uzamsal ses var orda windows sonic headphones seçiliyse onu kapalıya çek

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aşağıda görev çubuğunun ordaki ses ayarları varya kısıp açtığımız yer. onun yanında yanında bi simge var mouseu üzerinde bekletince ses çıkışı seçin diye adı çıkıyor zaten oraya gir ses açıp kısma yerlerini görürsün biraz altında uzamsal ses var orda windows sonic headphones seçiliyse onu kapalıya çek
zaten kapalıda
Mesaj otomatik birleştirildi:

siyah olanı seçtiğimde problem yok ama kırmzıyı seçtiğimde acayip kötü bir cızırtı sesi geliyor

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-02 saat 12.21.45_4ee28185.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-02 saat 12.21.45_4ee28185.jpg
    30 KB · Hit: 11
Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Sinan Aba
realteke geçirince normal oluyor ama 7.1 olmuyor
7.1 seçmene gerek yok zaten yine ses kasabilirsin

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
yaw yokmu adam akıllı cevaplıcak birileri

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
yaw yokmu adam akıllı cevaplıcak birileri
kanka adam akıllı bir cevap istiyorsan yılladır bu kulaklığı 3 farklı arkadaş ve 3 farklı model kullanan birisi olarak diyeyim eğer imkanın varsa git iade et nova1 al kafanın rahatına bak burda milletin babasının malı gibi övdüğüne bakma hiç söylendiği gibi bir şey değil hadi şans işi olsa 1 tamam 2 tamam 3 de olmaz forumda anlat anlat dilimde tüy bitti imkan varsa iade et.

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
kanka adam akıllı bir cevap istiyorsan yılladır bu kulaklığı 3 farklı arkadaş ve 3 farklı model kullanan birisi olarak diyeyim eğer imkanın varsa git iade et nova1 al kafanın rahatına bak burda milletin babasının malı gibi övdüğüne bakma hiç söylendiği gibi bir şey değil hadi şans işi olsa 1 tamam 2 tamam 3 de olmaz forumda anlat anlat dilimde tüy bitti imkan varsa iade et.
hocam iade edebilirmiyim artik bilmiyorum 2. elden satarım en kötü
varmı onerdiginiz baska bi kulaklık

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
zaten kapalıda

siyah olanı seçtiğimde problem yok ama kırmzıyı seçtiğimde acayip kötü bir cızırtı sesi geliyor
Heh zaten siyahta kalıcak
Diğerini seçersen iki tane 7.1 i aynı anda açmış oluyorsun bende çok yaşadım aynı problemi sonradan kendim çözdüm

Dostum bu kulaklığı 2020 den beri kullanıyorum sorunu çözmek çok basit ses çıkışını cihazın ses kartı olarak seçiyorsun bitiyor

Top Bottom