Neler Yeni

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Musa Topçu
ilk çıktığında daha fazla eder m4a1s az aşınmış zaten 430 dolar awp daha çok kullanılıyor ve ilk kez piyasaya çıkacak hocam
awp krom olsun önce ki tüm operasyonların silahları olsun hepsi aynı kaderi paylaşıyor sadece oyun sonu düşen kasalar ilk çıktığında daha yüksekten gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 günde bir sürü item girişi olacak ondan önce çıkaranlar elbet vardır ilk onların ki satılacak

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
awp krom olsun önce ki tüm operasyonların silahları olsun hepsi aynı kaderi paylaşıyor sadece oyun sonu düşen kasalar ilk çıktığında daha yüksekten gidiyor
bakıcaz hocam ama pahalı olacağı kesin kasaların fiyatı kaç olur sizce pazar banı açıldığı gibi

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Ahmet

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Musa Topçu
bakıcaz hocam ama pahalı olacağı kesin kasaların fiyatı kaç olur sizce pazar banı açıldığı gibi
3-4 dolardan gider gibi ilk gün yayıncılar vs. kasa stoklarını eritir biraz sonra 1 e kadar düşer

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Ali
Beyler 10 tane actim full mavi aldım ne iş

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Burak
H.o da toplam değer ne kadar total önemli olan o
DOSTLAR YEMİN EDERİM ELLERİM TİTRİYOR YAZARKEN VARYAAAAA ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!, o_O:blobdance::ROFLMAO: HAYATIMIN ŞANSINI KULLANDIM RESMEN, AGA CS2 YE YENİ GELEN OPERASYON BİLETİNDEN 5 TANE (toplam 80 dolar) verdim ve 2 gündür puan kastım, 51 tane yeni gelen Fever Kasasından açtım ve onun içinde 127 dolar verdim ve çıkan şeylere inanamadım abi hayatımda ki tüm şansı burada kullandım. Şoktayım
Maliyet: 207 DOLAR - Kazanç: BELİRSİZ (SKİNLER DAHA PİYASAYA GİRMEDİ)

İŞTE 51 KASADAN ÇIKARDIĞIM DEĞERLİ İTEMLER (GERİSİ ÇÖP)

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,295
İsim
Burak Karadağ
H.o da toplam değer ne kadar total önemli olan o
Her dakika değişir aslında, insanlarla art arda kasa açınca çıkaran sayısıda artıyor mesela şuan AWP Printstream çıkardan toplam 500 ü daha yeni gördü sayı artınca fiyat düşüyor arka planda, bakalım bi piyasaya girsin göreceğiz

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Musa Topçu
Her dakika değişir aslında, insanlarla art arda kasa açınca çıkaran sayısıda artıyor mesela şuan AWP Printstream çıkardan toplam 500 ü daha yeni gördü sayı artınca fiyat düşüyor arka planda, bakalım bi piyasaya girsin göreceğiz
bence önceden banı bitmeden biriyle anlaş direkt nakite sat banı bittikten sonra takasa koymak için 3 gün daha bekletiyor pisası çakılır veya direkt steamde sat popüler ürünleri al sat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,557
Üyeler
171,942
Son üye
Gravewormszr
Top Bottom