Neler Yeni

100 120K Motor Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jack Spoon
Bütçe
100000
Merhabalar, Bu bütçede bir motor almayı düşünüyorum. Kredi kartı ile motor alınır mı sizce ?Alınırsa tavsiye ettiğniiz yer var mı ? Yada kredi mi daha mantıklı ?
Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Haftasonlarıda kampa falan gideceğim. İstanbulda yaşıyorum arada sırada şehir dışına çıkacağım. Genel olarak scooter, naked gibi motorları istiyorum ama her tavsiyeye açığım.

Merhabalar, Bu bütçede bir motor almayı düşünüyorum. Kredi kartı ile motor alınır mı sizce ?Alınırsa tavsiye ettiğniiz yer var mı ? Yada kredi mi daha mantıklı ?
Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Haftasonlarıda kampa falan gideceğim. İstanbulda yaşıyorum arada sırada şehir dışına çıkacağım. Genel olarak scooter, naked gibi motorları istiyorum ama her tavsiyeye açığım.
kamp falan cros tipi motor gibi birşeymi istiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jack Spoon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamp falan cros tipi motor gibi birşeymi istiyorsun
Yok hocam. İstanbulda yaşıyorum. Hafta içi işe gidip gelmek için haftasonuda arada kamp gitmek için kullanacağım. Kampa dediğimde işte sapanca, tekirdağ gibi istanbul çevresi

Yok hocam. İstanbulda yaşıyorum. Hafta içi işe gidip gelmek için haftasonuda arada kamp gitmek için kullanacağım. Kampa dediğimde işte sapanca, tekirdağ gibi istanbul çevresi
sıfır olarak tvs raider 125 var ama fiyatını haketmiyor birde hava soğutmalı yani yol yapınca motor ısınır mola vermeniz alan lazım benelli 125s i araştırın hocam yanlış bilmiyorsam onda sıvı soğutma var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jack Spoon
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jack Spoon
hocam 250cclere çıkılıyorsa vazgeçilmez r25 bakın ikinci el
Hocam nakitim yok pek, taksit imkanı olduğu için buradan almak istiyorum. Sizce taksit olanakları nasıl ? Yada bildiğiniz başka site var mı böyle taksit imkanları olan

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Cefika
Kredi kartı ile hondada hala satışlar devam ediyorsa dio, activa bak diyeceğim ama onlarında fiyatları uçtu. Keşke kampanyalar var iken alsaydınız. Şuanda gümrükten dolayı fiyatlar garip bir yerde. NS200 bakabilirsin.

CoNKeR

80+ Bronze
TVS Apache RTR200 öneririm. Bu fiyata sıfır ve vade farksız 9-12 taksit bulabilirsin diye düşünüyorum son 1 ayda fiyatlar artmadıysa. En mantıklı seçenek, çiçek gibi motor, şanzımanı motoru gazı freni debriyajı herşeyi iyi. Yağ soğutmalı. Fiyatını hak eden bir motor.

tahaerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
taha yasin erol
reisim aklın varsa honda yamaha harici bisey bakma bizde yamaha scooter var xenter 150 3 bin kilometrede almıstık suan 60 bin kilometrede ve hala tas gibi tamirciye bile uğramıyoruz sadece hava filtreleri falan degisiyo o kadar motor 2 aydır yatıyo hic calısmadan geçen tek marşta çalıştı aklın varsa japon harici alma

Top Bottom