Neler Yeni

Amazon vs hepsiburada vs trendyol vs n11

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Merhaba. Ben S24 FE almayı düşünüyorum sizce trendyol ve hepsiburada mı daha güvenilir yoksa amazon.com.tr mi daha güvenilir yoksa n11 mi daha güvenilir. Bu sitelerin hangisinden telefon almak güvenilir olacaktır?

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Selami kaplan
N11, son seçenek olsun. Hatta seçenek bile olmasın.

Amazon>Hepsiburada>Trendyol

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp Yücel
En güvenilir ve en müşteri odaklı her zaman amazon.com.tr 'dir.

AkselWW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
aksel aslantürk
hepsiburadadan cok telefon aldım sorunlu olanlarda oldu hemen dönüş yapıp işlerimi halletiler amzonda öyle bütün sorunlarımı hep çözdü ama önemli olan saticilarının kendileri olması n11 ve trendyol bu konda biraz zayıflar özelikkle amazondan admalarda yurt dışı kafası var her sorunu çözüyolar

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes
Merhaba. Ben S24 FE almayı düşünüyorum sizce trendyol ve hepsiburada mı daha güvenilir yoksa amazon.com.tr mi daha güvenilir yoksa n11 mi daha güvenilir. Bu sitelerin hangisinden telefon almak güvenilir olacaktır?
siteler güvenilir fakat ben telefon gibi şeyleri böyle sitelerden almayı tercih etmiyorum tabi karar sizin

Son düzenleme:

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes
hangisi olursa olsun resmi satıcıysa sorun çıktığında ilgileniyolar.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Emir
N11 den alma. Amazon>hb trendyol da olabilir diger sitelerde yoksa. Yine de tercih etmezdim. Amazon ve hb disinda tavsiye etmiyorum bizzat tecrubeyle soyluyorum.

Top Bottom