Neler Yeni

Papara para iadesi sorunu

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sefa
Öncelikle merhaba, n11 den aldığım ürünü iade ettim ve dün onaylandı. Bugün n11 canli desteğe yazdim ve paranın bankaya aktarıldığını söyledi. Bende dün paparaya mail attim, googleden paparanın topluluk kısmına yazdım herhangi bir dönüş alamadım. Normalde bankaya aktarıldığı gün hesaba geçmesi lazım değil mi ? Bilgisi olan var mı ?

Mithril

80+ Silver
Öncelikle merhaba, n11 den aldığım ürünü iade ettim ve dün onaylandı. Bugün n11 canli desteğe yazdim ve paranın bankaya aktarıldığını söyledi. Bende dün paparaya mail attim, googleden paparanın topluluk kısmına yazdım herhangi bir dönüş alamadım. Normalde bankaya aktarıldığı gün hesaba geçmesi lazım değil mi ? Bilgisi olan var mı ?
birkaç gün bekleyin hocam eğer yine gelmezse müşteri temsilcisine yazın ve harcama itirazı açın.

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes
genelde 3-7 iş gününde geliyor ama bana mesela 3 gün sonra geldiğide oldu o günde hatta bugün iade ettim bir şey parası 2-3 saatte geldi

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde 3-7 iş gününde geliyor ama bana mesela 3 gün sonra geldiğide oldu o günde hatta bugün iade ettim bir şey parası 2-3 saatte geldi
Ama papara yani diğer bankalar gibi yoğun değil ki. Yani 1 günde ya da max 2 günde gelmesi lazım bence

xTURANN

80+ Silver
İadeler bekletilir çünkü incelenir.
Bankaların iade politikalarına göre de süreç değişir.

Sizi bekleten papara değil, bankadır.

topraksen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
toprak
Bu kadar sinir bozucu insan tipi zor bulunur :D Cimere şikayet edin hocam belki onlar 1 saat erken yollarlar parayı.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
1 hafta süresi var bu süre içerisinde hesabınıza yatacaktır

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sefa
İadeler bekletilir çünkü incelenir.
Bankaların iade politikalarına göre de süreç değişir.

Sizi bekleten papara değil, bankadır.
Hocam banka ne alaka m.hizmetindeki kadın dedi ki alışveriş yaptığınız bankaya gönderdik o da mantıken papara olmuyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar sinir bozucu insan tipi zor bulunur :D Cimere şikayet edin hocam belki onlar 1 saat erken yollarlar parayı.
Hocam ne saçmalıyorsun komik olduğunu mu düşünüyorsun? Terbiyemi bozmak istemiyorum. İnsanca soru sordum yazıldığına bak. Hiç iade etmediğim için sordum önceden bu olayı yaşayan vardır bile değil mi güzel kardeşim bilgim olmaya bilir anladın mı daha da anlatayım mi ?

topraksen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
toprak
Hocam banka ne alaka m.hizmetindeki kadın dedi ki alışveriş yaptığınız bankaya gönderdik o da mantıken papara olmuyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ne saçmalıyorsun komik olduğunu mu düşünüyorsun? Terbiyemi bozmak istemiyorum. İnsanca soru sordum yazıldığına bak. Hiç iade etmediğim için sordum önceden bu olayı yaşayan vardır bile değil mi güzel kardeşim bilgim olmaya bilir anladın mı daha da anlatayım mi ?
Yok direkt senin ki saçma. İnternette 5 kelimelik yapacağın araştırma zaten sorunun cevabını veriyor. Nasıl korktuysan paranı yediler diye :D

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sefa
Yok direkt senin ki saçma. İnternette 5 kelimelik yapacağın araştırma zaten sorunun cevabını veriyor. Nasıl korktuysan paranı yediler diye :D
canım karedeşim anlatamıyorum her halde diyorum ki bankaya yatırılmış diyor. dün papara uygulamasından bildirim geldi yazıyordu ki paran bize ulaştığında anında hesabına aktaracaz. bugün baktım bankaya para atılmış diyince neden hesabıma gelmedi diye merak ettim gelip boş yapma uza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,564
Üyeler
171,944
Son üye
Zanyshe
Top Bottom