Neler Yeni

1000 - 1500 Bandında Alınabilecek En İyi Kulaklıklar

akdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Akdoğanözü
Bütçe
1500
Beni 1 - 2 yıl götürebilecek 1000 - 1500 bandında en iyi F/P kulaklığı önerebilir misiniz? Muazzam bir ses kalitesi beklemiyorum tek isteğim 2 3 ay sonra bozulmaması veya kopmaması. Şuan hoşuma giden Havit H2002P ve H2002D var bu ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ali
Beni 1 - 2 yıl götürebilecek 1000 - 1500 bandında en iyi F/P kulaklığı önerebilir misiniz? Muazzam bir ses kalitesi beklemiyorum tek isteğim 2 3 ay sonra bozulmaması veya kopmaması. Şuan hoşuma giden Havit H2002P ve H2002D var bu ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum.
300 lira daha ekleyebilirsen Hyperx Cloud Core öneririm o fiyata en iyisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih
hocam merhaba ben yarın havit h2002p alacagım.eğer oyun oynayacaksan h2002p al çünkü 7.1 özelliği var

akdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Akdoğanözü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam merhaba ben yarın havit h2002p alacagım.eğer oyun oynayacaksan h2002p al çünkü 7.1 özelliği var
Cs, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum fakat takıntılı bir şekilde oynamıyorum şuanlık daha çok beklentim ürün kalitesi 7.1 olsa da olmasa da olur benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 lira daha ekleyebilirsen Hyperx Cloud Core öneririm o fiyata en iyisi.
Bir kaç yerde baktığımda bu kulaklık hakkında çok fazla olumsuz yorum görmüştüm ondan pek sıcak bakmadım araştırırken bu kulaklığa bir taraf hiç sevmiyor bir tarafsa çok seviyor

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ali
Cs, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum fakat takıntılı bir şekilde oynamıyorum şuanlık daha çok beklentim ürün kalitesi 7.1 olsa da olmasa da olur benim için

Bir kaç yerde baktığımda bu kulaklık hakkında çok fazla olumsuz yorum görmüştüm ondan pek sıcak bakmadım araştırırken bu kulaklığa bir taraf hiç sevmiyor bir tarafsa çok seviyor
Bu fiyata daha iyisini bulamıcan ki zaten H2002d falan bu fiyata iyi özellikler sunduğu için övülüyor bu daha iyi yoksa.

MoonWalk

80+ Bronze
H2002P alınabilir. Diğer ürünlere göre fiyatına oranla daha çok memnun eder.

akdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Akdoğanözü
Bu fiyata daha iyisini bulamıcan ki zaten H2002d falan bu fiyata iyi özellikler sunduğu için övülüyor bu daha iyi yoksa.
Biliyorum zaten bu ikisini bulabildim anca sadece belki gözden kaçırdığım iyi bir kulaklık vardır diye sorayım dedim. H2002D alıp yanına ses kartı mı alsam diye düşünüyorum mikrofon çıkartıp takması daha iyi olur benim için.

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Adem Oney
Beyler bişey soracam Gamepower medusa 7.1 mi iyi yoksa bu Havit H2002P veya Havit H2002D mi

akdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Akdoğanözü
Beyler bişey soracam Gamepower medusa 7.1 mi iyi yoksa bu Havit H2002P veya Havit H2002D mi
Bir kaç internet kafede deneyimledim oradakiler aşırı kullanıldığından mıdır bilmiyorum ama pedleri çok sertti ve kulağımı acıttı sıfırı nasıldır bilemiyorum.

H2002P alınabilir. Diğer ürünlere göre fiyatına oranla daha çok memnun eder.
H2002D alıp üstüne ses kartı taksam daha iyi bir performans elde edebilir miyim? Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyoruz video film vs izliyoruz ve mikrofon çok sinir bozucu oluyor bir şeyler izlerken.

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Adem Oney
H2002D alıp yanında ses kartı alsam daha iyi bir

Bir kaç internet kafede deneyimledim oradakiler aşırı kullanıldığından mıdır bilmiyorum ama pedleri çok sertti ve kulağımı acıttı sıfırı nasıldır bilemiyorum.
hocam ben medusa kullanıyorum da kablosunda bi sıkıntı var kabloyu kesip geri bağladım da. 7.1 kablo alıp lehimlemeyi düşünüyorum. Ondan dolayı sordum. Bende acıtma durumu falan olmuyor. Arada uzun kullanımdan sonra acıyor

MoonWalk

80+ Bronze
H2002P daha olumlu.

H2002D alıp üstüne ses kartı taksam daha iyi bir performans elde edebilir miyim? Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyoruz video film vs izliyoruz ve mikrofon çok sinir bozucu oluyor bir şeyler izlerken.
Ses kartı alınabilir. Çok fark etmeyecek olsa da katkısı olur en azından. H2002P yerine bu şekilde de tercih edilebilir.

Top Bottom