Neler Yeni

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

firatness

80+
Reaksiyon skoru
120
Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun:

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Göremeyenler için daha detaylı gösterelim:

DLSS AÇIK KALİTE

DLSS KAPALI

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu gerilemedir, bu yenilik değildir bence, saf güce odaklanmaktansa yapay zekayla bu olmamalı ya. Oyuna girdim DLSS açık oyunda görsel bi sıkıntı var anlam veremediğim, böyle göze batan bir şeyler dedim kesin DLSS ile ilgili, düşündüğüm gibi de oldu...

Son düzenleme:
Dlss nin amacı FPS arttırmak olduğu için görüntüden ödün veriyor maalesef.

Mümkünse film grain vs lens distortion mu neydi onları da 0'a çek.

Görüntü olarak onlar da çok bozdu bende.

Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun:

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Göremeyenler için daha detaylı gösterelim:

DLSS AÇIK KALİTE

DLSS KAPALI

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu gerilemedir, bu yenilik değildir bence, saf güce odaklanmaktansa yapay zekayla bu olmamalı ya. Oyuna girdim DLSS açık oyunda görsel bi sıkıntı var anlam veremediğim, böyle göze batan bir şeyler dedim kesin DLSS ile ilgili, düşündüğüm gibi de oldu...
hele bide 4x frame gen-li 5070 i saf 4090 ile karsilastiyorlar ona gicik oluyorum ben dlss performans+4x fg ile oynamaktansa yt-den izlemeyi tercih ederim

DLSS'nin amacı normalde FPS kazanmak ama oyun üreticileri DLSS var diye optimizeden çdün veriyor teknoloji doğru kullanılmadığı için zararı var.

Hocam ben de dün oynarken ben de bi dedim görüntü garip bi şekilde çamurlu diye. Bugün baktım da dlss versiyonu 3.7 sanırsam swapper ile dlss 4'e geçince biraz daha kalitesi arttı gibi geldi bana

Oyundan oyuna farklılık gösteriyor bu durum. Bazı oyunların optimizasyonu çok sağlıklı olmuyor ve görüntüyü etkileyen farklı etkenler var. Yeni transformer modeli kullanan oyunlarda dlss kullandığım zaman görüntü ya native ile aynı ya da bir tık daha kaliteli hale geliyor. Bu benim kendi deneyimim tabi.

Hocam ben de dün oynarken ben de bi dedim görüntü garip bi şekilde çamurlu diye. Bugün baktım da dlss versiyonu 3.7 sanırsam swapper ile dlss 4'e geçince biraz daha kalitesi arttı gibi geldi bana
Onu nasıl yaptınız hocam?

oyun bende 10 fps veriyor 5600 rx6700xt çözümü nedir tamam çözdüm

Son düzenleme:
Geri