Neler Yeni

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
yolcu arslan
Bende DLSS yerine tavsiye üzerine dlaa ya geçirdim. 160fpsten 130a düştü ama görüntü kalitesi baya arttı şuan Dlaa modundayım.

ThE LoSt

80+ Gold
Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun:

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Göremeyenler için daha detaylı gösterelim:

DLSS AÇIK KALİTE

DLSS KAPALI

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu gerilemedir, bu yenilik değildir bence, saf güce odaklanmaktansa yapay zekayla bu olmamalı ya. Oyuna girdim DLSS açık oyunda görsel bi sıkıntı var anlam veremediğim, böyle göze batan bir şeyler dedim kesin DLSS ile ilgili, düşündüğüm gibi de oldu...
Her zaman söylerim fsr dlss gibi oyuncakları bir kenara bırakın saf kas gücüne yönelin diye saf güç gibisi yok gücün yeterse çekersin en fulle bakarsın keyfine.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Laptop tarafındada aynı hikaye Ready Or Not da gör bir de sen DLSS'i berbat yapıyor oyunu her daim tavsiyem laptopda 4060-4070 falan alacağınıza 3070 Ti alın DLSS in bir işe yaradığı yok oyun zevkinizi bozmak dışında dediğim laptop için geçerli masaüstünü bilemem ama 3070 ti laptopda saf güç konusunda 4070 den bile iyi ama millet dlss var diye hem 4070'e 2 kat fazla fiyat ödüyor hemde berbat görüntü alıyor.

Top Bottom