İşte sırf bu yüzden 4060 alacağıma gittim 3060ti aldım kas gücü olan karta bakın yapay zeka ile biryere kadar malasef daha arkadaşlarım 4060 dlss3 destekliyor diyor al sana dlss3Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun:
DLSS KAPALI
DLSS AÇIK KALİTE
Göremeyenler için daha detaylı gösterelim:
DLSS AÇIK KALİTE
DLSS KAPALI
DLSS KAPALI
DLSS AÇIK KALİTE
Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu gerilemedir, bu yenilik değildir bence, saf güce odaklanmaktansa yapay zekayla bu olmamalı ya. Oyuna girdim DLSS açık oyunda görsel bi sıkıntı var anlam veremediğim, böyle göze batan bir şeyler dedim kesin DLSS ile ilgili, düşündüğüm gibi de oldu...
Dlss 4 ile deneyeceğim ama umarım hallederler, ya konu DLSS nin bir şekilde görüntüden yiyor olması, 4 de olsa 6 da çıksa DLSS görüntü-Kaliteden yiyecek..Ben çoğu oyunda dlss açarım ama bu kadar kötü dlss kullanımı görmedim baya eski versiyon dlss gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
dlss güncelleme yollarını deneyip tekrar dener misin
en son rdr nin dlss sürümünü güncelleyip denedim baya iyi olmuştu aslında. Native ile arasında fark yoktu bana göreDlss 4 ile deneyeceğim ama umarım hallederler, ya konu DLSS nin bir şekilde görüntüden yiyor olması, 4 de olsa 6 da çıksa DLSS görüntü-Kaliteden yiyecek..
Evet ama yapay zeka teknolojisi geliştikçe artık insanlar fark edemeyecek düzeye gelecek. Şuanda bile sahte kimlik, pasaport vb. tarzı şeyleri yapabiliyorlar ve korkunç olan ise bu belgeleri bazı siteler orjinal diye onaylıyor. Yani demek istediğim ileride dlss açık veya kapalı ayırt edilmesi zorlaşıcak.Dlss 4 ile deneyeceğim ama umarım hallederler, ya konu DLSS nin bir şekilde görüntüden yiyor olması, 4 de olsa 6 da çıksa DLSS görüntü-Kaliteden yiyecek..
Hocam bu ekran kartından birkaç kişi fps düşüşü wattmandan dolayı sikaytfi siz önerir misiniz??oyun bende 10 fps veriyor 5600 rx6700xt çözümü nedir tamam çözdüm