Neler Yeni

Deliriyor muyum?????

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zor durum
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?

Son düzenleme:

Clayz

80+ Silver
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım
devlet hastanesıne psıkologa gıdebılırsın onun dısında cok fazla yalnız oldugunu dusunuyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
efe araci
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım
instagramda fazla brainrot içerik tüketiyorsan normal ben gece uyurken aklıma geliyor kendi kendime kahkaha atıyorum çok kafaya takmamak lazım o.O2

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zor durum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
instagramda fazla brainrot içerik tüketiyorsan normal ben gece uyurken aklıma geliyor kendi kendime kahkaha atıyorum çok kafaya takmamak lazım o.O2
günlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik sıkıntılarım olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
efe araci
günlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik sıkıntılarım olabilir
o zaman problem olabilir evet sinir bozukluğu stressten de kaynaklanabilir.

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zor durum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devlet hastanesıne psıkologa gıdebılırsın onun dısında cok fazla yalnız oldugunu dusunuyorum
çok yalnız değilim okulda 2-3 tane arkadaşımvar ama evde vs kimseyle konuşmuyorum ne sesli nede yazışmalı şekilde devlet hastanesine yaşım yetmediği için gidemem aileme bu durumdan bahsetmek istemiyorum bahsetsem bile önemseyeceklerini düşünmüyorum

Clayz

80+ Silver

okudugun kıtaba gore degısır felsefe felan sakın okuma bu haldeyken dahada kafayı kırarsın

içimdeki müzik gazap üzümleri 1984 ü falan oku hikaye tabanlı akıcı oluyorlar hem

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zor durum
içimdeki müzik gazap üzümleri 1984 ü falan oku hikaye tabanlı akıcı oluyorlar hem
yaklaşık 3 ay kadar kitap okusam düzelirmiyim? çok canımı sıkıyor bu durum hemen kurtulmak istiyorum

Cesarli

80+
işe gir çalış kafanı mesgul et

Top Bottom