Yurtdışından kendi telefonum hariç 1 cihaz getirebilirmiyim

hocam vergi ödeyen var ödemeyen var bazı kuzenimde ödedi ama onun bavulunda 2 adet kapalı kutu telefon vardı yani o kısım karışık biraz
olabilir hocam ekrandır falandır çok getirdim

annemin adına var işte orası sıkıntı
Onunda prosedürleri var merkezi cihaz kayıt sistemi diye aratıp çıkan btk sitesine gir ordaki sorulara bak derim 18 yaş altı telefon getirebiliyor yasal temsilcilerin annen baban e devlet üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor..

Onunda prosedürleri var merkezi cihaz kayıt sistemi diye aratıp çıkan btk sitesine gir ordaki sorulara bak derim 18 yaş altı telefon getirebiliyor yasal temsilcilerin annen baban e devlet üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor..
getirebilir diyor kayıt yaparken anne baba işi var sadece ben kayıt yaptırmayacağım onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

havalimanında telefon lazım olma ihtimali olmasa telefonsuz gidicemde belli olmaz işte

Son düzenleme:
kral 2.el telefon getirirsek nasıl olacak o konuyu biliyormusjn

arkadaşlar bişdiğiniz üzere en fazla 1 telefon getirebilirsiniz diye bir yasa çıktı bende 25 nisanda kıbrısa gideceğim ordan 16 pro almayı düşünüyorum şuandada elimde kayıtsız 13 var elimdeki telefonuda götüreceğim ve ordan 2 kayıtsız cihaxla dönüş yapacağım yani biri kapalı kutu biri kendi cihazım herhangi bir problem olurmu?
Buraya sor, en geniş ve aktif konulardan biri

Buraya sor, en geniş ve aktif konulardan biri
bakacağım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,788
Üyeler
186,242
Son üye
oyun1234