Aurgb.com guvenilirmi.

Ben de merak ediyorum +rep

Bende buradan alıp almama arefesindeyim. Arkadaşım Exem Shop adlı sayfadan almış hemen hemen hepsi aynı görevi görüyor. Yorumlarda memnun olmayan yok ancak parlaklığı biraz daha fazla olsaydı diyen var. Ufak bir gecikmesi var diyen de var :) Yani bunları göz önünde bulundurup bu Aurgb sayfasından alacağım ama ne zaman :D

ben aldım monitör için ankaradan denizliye ertesi gün teslim ettiler,bir sıkıntı yaşamadım üründe anlatıldığı gibi çalışıyor içiniz rahat olsun ,''aurgb10'' yuzde 10 indirim kodunu kullanmayı unutmayın

Bunu almayi dusunuyorum fiyatida gayet uygun diger markalara gore .ama kalitelimidir sorun yasarmiyim merak ediyorum.
hocam biraz araştırdım
devletin e-ticaret.gov.tr üzerinde kayıltı
ankarada dükkanları bulunan bir site
aynı zamanda paytr ile anlaşmalı
yani site güvenilir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

temuda daha ucuza satıyolar zaten bunları aceleniz yoksa ordan alın bence iade vs için de hiç şartsız koşulsuz iade edersiniz beğenmediğinizde

Asus anakarti ve 2 argb portu bulunuyorsa bunu yapmanızı öneririm.

Asus anakarti ve 2 argb portu bulunuyorsa bunu yapmanızı öneririm.

msi dada böyle bi yazılım bulunuyor galiba anakartımda varmı argb portlarını kullanıyorum galiba ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temuda daha ucuza satıyolar zaten bunları aceleniz yoksa ordan alın bence iade vs için de hiç şartsız koşulsuz iade edersiniz beğenmediğinizde
ya su exem shop un sattıgı urunler kaliteli geldi bana videolardan gördüğüm kadarıyla.birde temuda bi tane çok satmış güzel ürün bulamadım ben.

Son düzenleme:

msi dada böyle bi yazılım bulunuyor galiba anakartımda varmı argb portlarını kullanıyorum galiba ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya su exem shop un sattıgı urunler kaliteli geldi bana videolardan gördüğüm kadarıyla.birde temuda bi tane çok satmış güzel ürün bulamadım ben.
https://share.temu.com/joTazAueUdA

Trdeki magazalarin da temudan ali expressten falan getirip sattığına %99 emin olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,567
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri