Yardım Tebilon Tebigame Rx 6600

bextrium

80+
Reaksiyon skoru
275
Arkadaşlar selamlar. Tebilon'un bugün ki oyunundan Gigabyte Eagle Rx 6600'ü 99 TL'ye aldım. Şans yüzüme güldü. Fakat kartı satmak istiyorum. Sıfırı hiçbir yerde stoklarda yok. Sizce kaça satmalıyım, ne kadara gider sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili ürün.

WhatsApp Görsel 2025-04-17 saat 22.25.59_b2d622bd.jpg

ne oyunu bu bizim niye haberimiz yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7k okutursun rahat

Arkadaşlar selamlar. Tebilon'un bugün ki oyunundan Gigabyte Eagle Rx 6600'ü 99 TL'ye aldım. Şans yüzüme güldü. Fakat kartı satmak istiyorum. Sıfırı hiçbir yerde stoklarda yok. Sizce kaça satmalıyım, ne kadara gider sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili ürün.

Alıntıyı görüntüle
sipariş ya iptal olucak iptal olmazsa geçmiş olsun

sipariş ya iptal olucak iptal olmazsa geçmiş olsun
instagramdan bakabilirsiniz tebigame adında bir oyun düzenliyorlar. ipucu veriyorlar sitede bir üründe açıklamada ya da resimde kod buluyorsunuz onunla indirimli alıyorsunuz ürünü.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun, ben de katılacaktım da hızlı davranmışsın, zaten ben de biraz geç kalmıştım, gecikmeye gelmiyor hemen illa ki birileri bulup alıyor. Eskiden 6K'ya ikinci el alıyorlardı diye aklımda kalmış, şu an piyasa ne durumda bilmiyorum ama 6-7K'ya gider heralde.

Hayırlı olsun, ben de katılacaktım da hızlı davranmışsın, zaten ben de biraz geç kalmıştım, gecikmeye gelmiyor hemen illa ki birileri bulup alıyor. Eskiden 6K'ya ikinci el alıyorlardı diye aklımda kalmış, şu an piyasa ne durumda bilmiyorum ama 6-7K'ya gider heralde.
Eyvallah. ikinci el garantisi bitik ürünler 5-6 arasında şuan. Sanki 8k iyi gibi geliyor bana ama bilemedim.

Kodu nerede buldun, ben de bi 10 dakika aradım ama ürün açıklamalarına baktım bulamadım.

Kodu nerede buldun, ben de bi 10 dakika aradım ama ürün açıklamalarına baktım bulamadım.
tam net hatırlayamadım şuan ama 9-10 uncu sıradaki bi 5060 ti'in açıklama kısmındaydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,373
Üyeler
175,028
Son üye
brawl stars prosu
Geri