Neler Yeni

7600x işlemci için soğutucu önerisi

aeg21tr

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Herkese iyi pazarlar dilerim öncelikle Kafayı yemek üzereyim araştırdığım, bu bütçedeki çoğu soğutucu bu Nalet işlemciyi adam akıllı soğutamıyor adam 360mm sıvı soğutma takmış işlemci 90 derecelere çıkıyor lütfen doğru düzgün, alacağım işlemciyi serin tutabilecek bir kule tipi soğutucu önerin ayrıca beni 4 5 yıl götürsün de sıvı soğutucu da olabilir, şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçe olarak 5 - 6k ya kadar çıkabilirim.

Herkese iyi pazarlar dilerim öncelikle Kafayı yemek üzereyim araştırdığım, bu bütçedeki çoğu soğutucu bu Nalet işlemciyi adam akıllı soğutamıyor adam 360mm sıvı soğutma takmış işlemci 90 derecelere çıkıyor lütfen doğru düzgün, alacağım işlemciyi serin tutabilecek bir kule tipi soğutucu önerin ayrıca beni 4 5 yıl götürsün de sıvı soğutucu da olabilir, şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçe olarak 5 - 6k ya kadar çıkabilirim.
https://inventus.com.tr/mi_products...fvecZxgqJ3uy6cUfEfe2-Z9FsRAmEB58aAuqZEALw_wcB
bu ikisinden biri üzmez.
Ben yeni ARCTIC aldım çok memnunum.

ARCTIC soğutucunun tek sıkıntısı montaj yaparken iki yandan vidalamak hocam yalama bile olabiliyor vida o yüzden çok güç kullanmak gerekli olabiliyor kendim montajını yaparken mesela zorlandım nedense.
DeepCool ne güzel vidalarını elinle bile çevirebiliyosun.

Thermalight phantom spirit al kafan rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,126
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri