Öneri Fifine a6v bu fiyattan satıyorum iyi mi??

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,313
Blackshark v2x ve ea5 plus ses kartım var fifine klavye sesini falan filtreleyemiyor çok veriyor 1 sene oldu galiba amazondan yd 1000tl'ye almıştım şimdi 1750'den satıyorum sizce iyi mi??

Daha 1 2 ay önce 1900 2000 bandına görüyordum 1700 fazla 1300 falan

itopya da alide sık sık 1,7 1,8 civarına düşüyor zaten. Bu bütçede alınabilecek sıfır modeller varken bu fiyata ikinci el alan biraz enayidir bence

Ben mikrofon standıyla beraber 1600tlye satmıştım 1400 falan eder

Blackshark v2x ve ea5 plus ses kartım var fifine klavye sesini falan filtreleyemiyor çok veriyor 1 sene oldu galiba amazondan yd 1000tl'ye almıştım şimdi 1750'den satıyorum sizce iyi mi??
yani zaten filtrelemede mikrofon filtrelerim demiyorki kral hiç. ne varsa onu veriyor. şahsen ben steel series engine deki filtremeyi kendimm ayarlarım çook memnunum ama tercih meselesi tabi. genel olarak miklerin kendi stok halinden istediğini alamaz gibisin bence

yani zaten filtrelemede mikrofon filtrelerim demiyorki kral hiç. ne varsa onu veriyor. şahsen ben steel series engine deki filtremeyi kendimm ayarlarım çook memnunum ama tercih meselesi tabi. genel olarak miklerin kendi stok halinden istediğini alamaz gibisin bence
Ben fifinede denedim yapamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri