G6 odyssey bu fiyattan alınır mı

Nasıl yani kendi içerisinde yüklü uygulamalar mı bunlar?
Direkt sadece monitörü açıp uygulamaları görebiliyo musun+ Prime Video falan da oluyo mu? Anaaam aklımda deli sorular. :kekw:
aynen öyle hocam normal tv gibi source seçiyorsun hdmı dp tv tarzı kendi kumandası vs var diğer monitorlerin ses seviyesine göre çok daha yüksek seste veriyor ekstra bir speaker ihtiyacı olmuyor

Alinmaz R27QE al daha iyi va panel birde senin attığın

Alinmaz R27QE al daha iyi va panel birde senin attığın
hocam zaten va olduğunu biliyorum bu va panel olmasına rağmen fast IPS kadar olmasada onun 2 tık falan altıymış incelemede öyle deniliyordu hikayeli oyunlar vs için renk kalitesi de iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok enteresan, bu fiyatta bi' de böyle hareketleri var, Alla alla... :shy:
basın siparişi hocam çekinmeyin :D

aynen öyle hocam normal tv gibi source seçiyorsun hdmı dp tv tarzı kendi kumandası vs var diğer monitorlerin ses seviyesine göre çok daha yüksek seste veriyor ekstra bir speaker ihtiyacı olmuyor
TV verisini nereden alıyosun peki? Direkt internet üzerinden mi, orayı tam anlamadım?

Alınmaz.

1745784645190.png

TV verisini nereden alıyosun peki? Direkt internet üzerinden mi, orayı tam anlamadım?
wifide oluyor bir de sanırım kutuda kablo geliyor onunla inte bağlı bir cihazdan alabiliyorsun

wifide oluyor bir de sanırım kutuda kablo geliyor onunla inte bağlı bir cihazdan alabiliyorsun
Allah allah yaa, valla basıcam siparişi şimdi o duruma geldim. Aradığım her şey bir arada yaw!
WIFI'den internete bağlanıp TV gibi özellik göstermesi benim için çok güzel hareket, çünkü oyun oynamayı bıraktıktan sonra yatağa uzanıp bi' şeyler izleme durumu oluyor genelde.

Allah allah yaa, valla basıcam siparişi şimdi o duruma geldim. Aradığım her şey bir arada yaw!
WIFI'den internete bağlanıp TV gibi özellik göstermesi benim için çok güzel hareket, çünkü oyun oynamayı bıraktıktan sonra yatağa uzanıp bi' şeyler izleme durumu oluyor genelde.
bende o şekil kullanıyorum valla güzel oluyor

İncelemesi ve kullanıcı yorumları mevcut. Burayı okuyup karar verebilirsin. Yetersiz geldiyse farklı forumlarda yakın zamanda bir çok kullanıcı yorumu mevcut onlara da göz gezdirebilirsin.
Şöyle bir inceleme mevcut. Çok uzun olduğu için izleyecek vaktim olmadı. Videonun başında monitör arayüzünü ve nasıl TV gibi kullandığını anlatıyor. İzleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,857
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri