G6 odyssey bu fiyattan alınır mı

hocam bu monitör curved ve va olmasına rağmen IPS hızındaymış sanırım hem renk kalitesi iyi hemde IPS panel veya fast IPS kadar olmasada hızlı bir kaç tık altıymış incelemelerde vs öyle deniliyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle olursa n11 den 11.300 e alıcam gibi duruyor
Yani bu CURVED olayının çok mantıklı olmadığını duymuştum genel olarak, 240HZ'e göre fiyat baya düşük o yüzden merak ettim.
Monitör işi sıkıntı yaptığı zaman sonra uğraştırıyor, o yüzden almışken bi' kez adama akıllı almak istiyorum.

Ben de bi' ara monitör alacağım, bu CURVED monitörler mantıklı mı? Genel olarak hikayeli oyun için düşünüyorum. Fiyatı bana makul geldi...
panel kalitesi açısından bir farkyaratır mı bilmiyorum ama yaratmıyorsa curved veya flat olması keyfi bir durum ben curved tercih ediyorum

ben 8k gibi bir fiyata almıştım benden sonra önerimle arkadaşım 10kya aldı
ben baktığımda 9-10 arası iken alıcaktım fakat yükselmez dedim diğer parçaları alayım dedim PSU ram SSD gibi bir baktım 12 bin olmuş fiyatı

Yani bu CURVED olayının çok mantıklı olmadığını duymuştum genel olarak, 240HZ'e göre fiyat baya düşük o yüzden merak ettim.
Monitör işi sıkıntı yaptığı zaman sonra uğraştırıyor, o yüzden almışken bi' kez adama akıllı almak istiyorum.
model olarak bunu öneririm hocam 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorun veya rahatsız eden bir şey olmadı.

ben baktığımda 9-10 arası iken alıcaktım fakat yükselmez dedim diğer parçaları alayım dedim PSU ram SSD gibi bir baktım 12 bin olmuş fiyatı
sistem parçalarını alman daha iyi olmuş onların fiyatları daha çok oynuyor malum tr koşulları

ghosting vs de mi yok hocam
elbet vardır ama aşırı derece değil, ben kendi gözümle ben ghosting hissetmedim, önerdiğim arkadaşım zaten monitoru ghosting yapıyor diye değiştirmek istiyordu g6 alınca ghosting var diye söylenmedi hiç

model olarak bunu öneririm hocam 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorun veya rahatsız eden bir şey olmadı.
Youtube'da da bir bakayım incelemelerine.
Çünkü fiyata göre yenileme hızı da gayet iyi, ben temelde hikayeli oyunlar ve günlük kullanım için düşünüyorum, öyle ekstrem beklentilerim yok zaten. Sadece sonradan sorun çıkarıp beni uğraştırmasın yeter.

sistem parçalarını alman daha iyi olmuş onların fiyatları daha çok oynuyor malum tr koşulları

elbet vardır ama aşırı derece değil, ben kendi gözümle ben ghosting hissetmedim, önerdiğim arkadaşım zaten monitoru ghosting yapıyor diye değiştirmek istiyordu g6 alınca ghosting var diye söylenmedi hiç
ya şimdi şans işi umarım başımıza gelmez neyse bakalım 1-2 güne kart geliyor siparişi vericem muhtemelen cuma gibi ikiside elimde olur

Çünkü fiyata göre yenileme hızı da gayet iyi, ben temelde hikayeli oyunlar ve günlük kullanım için düşünüyorum, öyle ekstrem beklentilerim yok zaten. Sadece sonradan sorun çıkarıp beni uğraştırmasın yeter.
hocam ben şu videoya bakmıştım

çoğunllukla yabancı incelemeler var, ben alırken öyleydi en azından.

bir de Tv olarakta kullanılabiliyormuş çok makul bir fiyata bu özellikler gerçekten harika

çoğunllukla yabancı incelemeler var, ben alırken öyleydi en azından.
hocam bu monitör TV olarakta kullanılabiliyormuş sanırım siz denediniz mi hiç en azından attığım inceleme videosunda öyle deniliyor

bir de Tv olarakta kullanılabiliyormuş çok makul bir fiyata bu özellikler gerçekten harika

hocam bu monitör TV olarakta kullanılabiliyormuş sanırım siz denediniz mi hiç en azından attığım inceleme videosunda öyle deniliyor
kullandım pcyi açmak istemediğim zamanlarda disney, netflix gibi uygulamaları kullanıyorum ses seviyesi de yeterli

kullandım pcyi açmak istemediğim zamanlarda disney, netflix gibi uygulamaları kullanıyorum ses seviyesi de yeterli
Nasıl yani kendi içerisinde yüklü uygulamalar mı bunlar?
Direkt sadece monitörü açıp uygulamaları görebiliyo musun+ Prime Video falan da oluyo mu? Anaaam aklımda deli sorular. :kekw:

Nasıl yani kendi içerisinde yüklü uygulamalar mı bunlar?
Direkt sadece monitörü açıp uygulamaları görebiliyo musun+ Prime Video falan da oluyo mu? Anaaam aklımda deli sorular. :kekw:
evet öyle oluyor sanırım TV olarak kullanılıyor sanırım bende şaşırmıştım bu bütçede böyle özellikler fazla gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri