G6 odyssey bu fiyattan alınır mı

herkese merhaba arkadaşlar ekran kartı ne alacağıma sonunda karar verdim sizden istediğim bu monitörü yorumlamanız ve bir va panel olarak ne durumda olduğunu söylemeniz monitör işi bir anda olduğu için sadece 1 incelemesine bakabildim orda da çoğunlukla monitör ovülüyordu sizin fikirleriniz nelerdir biraz uzattım sanırım bu arada 3 taksit ile alınacak fiyat 10.662 lira oluyor
bir de site güvenilir mi
2024 eylül ayında aldım gayet memnunum

herkese merhaba arkadaşlar ekran kartı ne alacağıma sonunda karar verdim sizden istediğim bu monitörü yorumlamanız ve bir va panel olarak ne durumda olduğunu söylemeniz monitör işi bir anda olduğu için sadece 1 incelemesine bakabildim orda da çoğunlukla monitör ovülüyordu sizin fikirleriniz nelerdir biraz uzattım sanırım bu arada 3 taksit ile alınacak fiyat 10.662 lira oluyor
bir de site güvenilir mi
alınmaz demişler ama benim hayallerim monitörü bu pazaramadan al

kimlik vs mi istiyor onun için öyleyse sabah denerim bir de 3 ay taksit yapıyor mu acaba gözüküyor mu
Kimlik istiyor evet , 4 taksit gözüküyor bende peşin fiyatına.

2024 eylül ayında aldım gayet memnunum
alınmaz demişler ama benim hayallerim monitörü bu pazaramadan al
teşekkürler mesajlarınız için bu monitörü almakta kararlıyım umarım üzmez @efe28 hocam monitörde beğendiniz ve beğenmediğiniz alınca yapmam gereken bir ayar var mı varsa söyler misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimlik istiyor evet , 4 taksit gözüküyor bende peşin fiyatına.
tamamdır yarın okuldan gelince denerim

Son düzenleme:
teşekkürler mesajlarınız için bu monitörü almakta kararlıyım umarım üzmez efe hocam monitörde beğendiniz ve beğenmediğiniz alınca yapmam gereken bir ayar var mı varsa söyler misiniz

tamamdır yarın okuldan gelince denerim
ben gayet memnunum genelde fps oyunları oynuyorum zaten cs apex gibi bu oyunlarda tatmin ediyor. beğenmediğim 2 şey var birisi monitorun arka tarafının tasarımı çok garip yani tasarım yapcaz diye iyice kalınlaştırmışlar, bir de nedense bana çok ağır gibi geldi. ayar olarak menude kendimce birkaç ayar yaptım alacak olursan özelden konuşuruz söylerim belki sende beğenirsin

ben gayet memnunum genelde fps oyunları oynuyorum zaten cs apex gibi bu oyunlarda tatmin ediyor. beğenmediğim 2 şey var birisi monitorun arka tarafının tasarımı çok garip yani tasarım yapcaz diye iyice kalınlaştırmışlar, bir de nedense bana çok ağır gibi geldi. ayar olarak menude kendimce birkaç ayar yaptım alacak olursan özelden konuşuruz söylerim belki sende beğenirsin
hocam 1-2 gün içinde world Kart çıkıcak babamın o zaman siparişi vericez ekran kartı ile bir vericez sanırsam Samsung kaç günde getirir acaba

Satıcı kötü + outlet ürün alınmaz
Monitör iyi diye biliyorum
evet ya Samsung dan alıcam yada n11 den

hocam 1-2 gün içinde world Kart çıkıcak babamın o zaman siparişi vericez ekran kartı ile bir vericez sanırsam Samsung kaç günde getirir acaba

evet ya Samsung dan alıcam yada n11 den
ben amazon satıcılı almıştım kargo için bir şey diyemem o yüzden

ben amazon satıcılı almıştım kargo için bir şey diyemem o yüzden
tamamdır teşekkürler yarın okul çıkışı Samsunga kayıt olurum fiyatı 10 bine düşüyormuş worldcard ile 3-4 taksit peşin yapıyorsa iyidir

Ben de bi' ara monitör alacağım, bu CURVED monitörler mantıklı mı? Genel olarak hikayeli oyun için düşünüyorum. Fiyatı bana makul geldi...

tamamdır teşekkürler yarın okul çıkışı Samsunga kayıt olurum fiyatı 10 bine düşüyormuş worldcard ile 3-4 taksit peşin yapıyorsa iyidir
inşallah yapıyorlardır yoksa vade farkıyla çok şişiriyorlar fiyatları

Ben de bi' ara monitör alacağım, bu CURVED monitörler mantıklı mı? Genel olarak hikayeli oyun için düşünüyorum. Fiyatı bana makul geldi...
hocam bu monitör curved ve va olmasına rağmen IPS hızındaymış sanırım hem renk kalitesi iyi hemde IPS panel veya fast IPS kadar olmasada hızlı bir kaç tık altıymış incelemelerde vs öyle deniliyordu

inşallah yapıyorlardır yoksa vade farkıyla çok şişiriyorlar fiyatları
öyle olursa n11 den 11.300 e alıcam gibi duruyor

hocam bu monitör curved ve va olmasına rağmen IPS hızındaymış sanırım hem renk kalitesi iyi hemde IPS panel veya fast IPS kadar olmasada hızlı bir kaç tık altıymış incelemelerde vs öyle deniliyordu

öyle olursa n11 den 11.300 e alıcam gibi duruyor
ben 8k gibi bir fiyata almıştım benden sonra önerimle arkadaşım 10kya aldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,422
Üyeler
186,333
Son üye
eerenakz