Neler Yeni

Çözüldü✓ Dualsense mesafe sorunu

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
546
colorful battle-ax a620m anakarta sahibim içinde Bluetooth var , sıfır dualsense hediye geldi, For Honor oynadım ama kolu masadan biraz aşağıya indiriyorum çalışmıyor, yada biraz geri gidiyorum sandalyeden yine çalışmıyor, yakınlaşınca sorun yok . Sebebi kol mu yoksa anakartın Bluetooth u mu

İkisi de olabilir başka cihazda dene kolu
Kolu yiğenim kendi ps5 n de denemiş sorunsuz çalışmış, Bluetooth da sorun var sanırım, extra aparat akşam düzelir galiba 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın Bluetooth 5.2 , kötü değil, sebebi ne olabilir

Bluetooth 4.0 mı

Ekler

• Screenshot_2025-04-28-10-03-50-935_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-28-10-03-50-935_com.android.chrome.jpg
    196 KB · Hit: 14
Zaten tam uyumlu calismiyor cihaz. Birde isterseniz xbox koluna cevirip deneyin. Ayrica oyuna girmeden gamepad kontrol edinn siteden vs
Oyuna girmeden Steam dan ettim çalışıyor, tepki süreleri de oyunda iyi sıkıntı yok ama işte kolu biraz geri çeksem kullanamıyorum enteresan

Zaten tam uyumlu calismiyor cihaz. Birde isterseniz xbox koluna cevirip deneyin. Ayrica oyuna girmeden gamepad kontrol edinn siteden vs
Eve gidince bi bakayım

Oyuna girmeden Steam dan ettim çalışıyor, tepki süreleri de oyunda iyi sıkıntı yok ama işte kolu biraz geri çeksem kullanamıyorum enteresan

Eve gidince bi bakayım
TAhminimce anakarttaki bluetooh iyi degil.

colorful battle-ax a620m anakarta sahibim içinde Bluetooth var , sıfır dualsense hediye geldi, For Honor oynadım ama kolu masadan biraz aşağıya indiriyorum çalışmıyor, yada biraz geri gidiyorum sandalyeden yine çalışmıyor, yakınlaşınca sorun yok . Sebebi kol mu yoksa anakartın Bluetooth u mu
ANakart bluetooh driver gunceller misiniz?

Arkadaşlar anakartın içinden çıkan wifi antenlerinintakmam gerekiyormuş niye söylemiyorsunuz 😃 ben onu sadece wifi için zannediyordum

Geri