Arkadaşlar selamlar. Üniversite 1. Sınıftayım. Ama galiba sınıfta kalacağım pratik dersleri çok beceremiyorum.Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık. Başka bölümleri araştırmaya başladım. Sizce dişi bırakıp mühendisliğe geçmek mantıklı mı? Bir hedefim olmadan sıralamam yettiği için yazmıştım ama hep sağlıkçı olmak istiyordum.Ama şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum.
hocam kimsenin yorumunu okumadan yazıyorum özellikle, ben 2024 te bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum, okurken kendimi hep geliştirdim ve birkaç büyük şirkette çalıştım, şu an neredeyse 1 yıldır iş bulamıyorum, açık açık sebebini söylersem susturulurum, piyasa çok sıkıntı, kimseye fırsat verilmiyor ben direk okuduğuma pişman olacam yakında, bölümümü kesinlikle kötülemiyorum ama işin özeti mühendislik okumak için iyi bir dönem değil, aday sayısı ciddi arttı ( tüm mühendislikler için konuşuyorum) bu sebeple seçicilik arttı ( sözde arttı da anla sen) , gelelim sana, diş okuyorsun, çok güzel bir bölüm okuyorsun, öncelikle tebrik ederim. dişçilik bitmicek abi, millet yurt dışından geliyor diş yaptırmak için. evet okuması zor bunun da farkındayım, ama birkaç sene sonra emeğinin karşılığını sağlam alacaksın, dişini sık

. okulun çok zorsa aynı bölümü farklı okulda da okuyabilirsin, çevremde örnekleri var, ama dişi bırakmanı önermiyorum. Ha sağlıkçı olucam dersen tıp a kayabilirim kazanıp okurum dersen o da olabilir. Ama dişte kal bence. Daha 1. sınıfsın yeni öğreniyorsun her şeyi, zorlanman gayet normal, sonuçta insan sağlığı ile uğraşacaksın. Her şeyin özeti işini ferah tut güzel bir bölümdesin, zorluklar her zaman olacak, üstesinden gelmeyi öğrendiğin zaman her bölüm okunur.