Neler Yeni

F/P 9070XT Sistem Önerisi (ETKİNLİK)

30000 tl üzeri alışverişlerde 2500 tl kupon var ama kuponlar her ürün için geçerli olmayabilir yazıyor
sepete atmadan fiyatı kontrol etmeden şu konuyu açman mantıklı mıydı sence bende geçen sene zort sitesinde zart indirimi vardı diyeyim aynı kapıya çıkıyor

Anlaşılan sıcak fırsatlardan bir süre uzak durmak gerekicek.Sanırsam abdullah konu kısmını fark etmeden burayı tarif etti.

En azından bir sabit konu altında mesaj olarak paylaşsaydı insanlar bu kadar kirlilik yaratmazdı .

Ya Abdullah demez olaydı sabaha kadar en ucuz kim dizecek yarışı bitmez artık. Piyasanın suyunu çıkaracaklar heralde.

Kredi kartı aciyoz madem indirim için niye en kotu b650yi alıyoruz :f

Ya Abdullah demez olaydı sabaha kadar en ucuz kim dizecek yarışı bitmez artık. Piyasanın suyunu çıkaracaklar heralde.
Kesinlikle katılıyorum. Bi' tane mouse verecek diye 2 gün şimdi bu mevzuyu göreceğiz.
Kaldı ki zaten bu aralıkta çok ekstrem seçenek şansları yok yani, öyle ya da böyle bi' kaç parça değişir gerisi belli...

Ya farklı bir uğraş çıktı işte insanlar araştırıp yardımcı olmak için forumda paylaşıcak iyi ya da kötü beğenmeyebilirsiniz sonucunda ödül olmasa uğraşmazlardı belki ama en azından emek verip bir şeyler sunuyorlar aklına yatan olursa ya da fırsat denk getiren biri olursa ihtiyacı olan için güzel bir şans olur.

o psu ne ya yuh bu sisteme 650W önerildiğini de gördü bu gözler. o psuda 2x8pin var hadi 3 olduğunu var say yine yetersiz. o kart 330W ÇEKİYOR. adam akıllı 750W gold ya da 850W psu hariç şu karta başka psu takmayın. patlıyo çatlıyo diye ağlayanlar görücez sonra. bu saçma etkinlik inşallah insanlara uyumsuz yetersiz parçaları aldırmaz.
650w bilmemde Abdullah abi de 700w psu kullanmıştı, bende etkinliğe katıldım ve 700w psu seçtim. 750 gold felan değil.

650w bilmemde Abdullah abi de 700w psu kullanmıştı, bende etkinliğe katıldım ve 700w psu seçtim. 750 gold felan değil.
tamam seçmeye devam et o enermax 700w tier listte önerilmeyen kötü psular arasında yer alıyor ve 80p düz sertifikası var verimli değil, iyi değil. 330W çeken bi kartta ne alaka o psu anlamıyorum. 50K lık sistemi 2K lık psuya nasıl emanet ediyosunuz böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rezalet sistemler çıkarıyolar bide

Geri