Neler Yeni

XİAOMİ 33 W SARJ ALETİ SAMSUNG'U HIZLI SARJ ETMEZ Mİ?

Monaarch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Samsung a36 telefonum var 45w sarj destekliyor kutusundan sarj aleti çıkmadığı için evdeki orijinal 33w xiaomi sarj aletiyle sarj ediyorum ama dolma hızı çok yavaş geliyor 1 saat 20 dk ları filan gösteriyor. Hızlı sarj da açık. 18w olan eski telefonum bile daha hızlı doluyor. Bunun sebebi nedir acaba 33w tamamiyle almıyor gibime geliyor normal midir bu durum yada neler yapılabilir?

Yanlış Bilgilendirme: Lisanslı Ürünler Destekliyor
Samsungun süper hizli şarjıni sadece kendi orijinal adaptörü destekliyor. Diğer adaptorlerde hızlı şarj yapıyor sadece

Moderator arkadaş yanlış bilgilendirme diye uyari koymuş ancak Hızlı Şarj'dan bahsetmiyorum. Süper hızlı Şarj lisanslı ürünlerde de olmuyor bizzat denedim.

Son düzenleme:
Hocam benim bir misafirim geldiğinde samsung telefonu için aynı 33w xiaomi şarj aletini verdiğimde şarj etmiyor demişti, sonra kendi samsung telefonumda da denedim sonuç yine değişmedi. Bırakın hızlı şarjı 15w bile etmiyor gibiydi inanılmaz yavaştı, o yüzden yeni bir adaptör almanız iyi olacaktır. Orijinal samsung pahalı gelirse pps destekli spigen veya anker ürünlerine bakabilirsiniz.

Geri