Modemi taşıyamıyorum çünkü kabloyu duvarın içine döşediler

Leilike JR

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
881
dostlar ömrümde max 6-7Mbit/S hız gördüm nerdeyse her zaman 1Mbit/s'ın altında aylık 350TL para veriyorum v*dafone kullanıyorum malesef adamlar ilk geldiği vakit ethernet girişine kabloyu takmak yerine o prizin içine döşediler modemin yanına laptobu taşıyınca istediğim değerleri alıyorum fakat annem sokmuyor beni salona bu modemin kablosunu prizin içinden nasıl kurtarabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kast ettiğim şey şu;

1746041896184.jpeg

dostlar ömrümde max 6-7Mbit/S hız gördüm nerdeyse her zaman 1Mbit/s'ın altında aylık 350TL para veriyorum v*dafone kullanıyorum malesef adamlar ilk geldiği vakit ethernet girişine kabloyu takmak yerine o prizin içine döşediler modemin yanına laptobu taşıyınca istediğim değerleri alıyorum fakat annem sokmuyor beni salona bu modemin kablosunu prizin içinden nasıl kurtarabilirim

Kast ettiğim şey şu;

Alıntıyı görüntüle
komple çerçeveyi sökmen lazım

Kast ettiğim şey şu;

Alıntıyı görüntüle
ucu şu şekil mi modeme girenin
1746042048869.jpeg

bu ise
1746042115534.jpeg

bu adaptorden alip duvardan gelen kabloyu bunun tekli yerine baglayip diger taraftanda aynı kablonun 15-20 metreligini alip takarsaniz uzatmiş oluyorsunuz o kabloyu

Kardeşim odana modemi götürmek içinde kablo çekmen lazım o nasıl olacak :)

Modem nedir? Normalde eğer oda çok uzak değilse wifi ile yakın hız alman gerek...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,860
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri