Leilike JR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
dost acı söyler ustam ben ömrüm boyunca bir kere bile mega gay kullanmadım kullanmayın kullandırtmayınKusura bakmayin![]()
dost acı söyler ustam ben ömrüm boyunca bir kere bile mega gay kullanmadım kullanmayın kullandırtmayınKusura bakmayin![]()
Dikkat edecegimdost acı söyler ustam ben ömrüm boyunca bir kere bile mega gay kullanmadım kullanmayın kullandırtmayın
Hocamo bana gelmiyo kupa oyna
gay diyene filan bakma sen oynamaya devam et. Herkes için her şey gay olabilir. Mega yı tutamıyosunuz diye gay diyo olabilirsiniz ki iksir golemi de bana göre gay dir ama bu şakasına denir kim ne derse isteyen oynar.Baya Zor rakip geldi ama 4722 oldum suan
4750 oldum umarim 5000 olurum.gay diyene filan bakma sen oynamaya devam et. Herkes için her şey gay olabilir. Mega yı tutamıyosunuz diye gay diyo olabilirsiniz ki iksir golemi de bana göre gay dir ama bu şakasına denir kim ne derse isteyen oynar.
https://link.clashroyale.com/invite/friend/tr?tag=L9UVV00L9&token=4s2ytfas&platform=android arkadaş ekle daha çok yardımcı olayım4750 oldum umarim 5000 olurum.